IN MEMORIAM

diumenge, 21 d’agost del 2016

1º Gran Fons dels Poblets

Estem d'enhorabona en Dorsal 19 ja que en el III Open summer circuit training” de Dorsal 19 anem tindre un naixement, si amics meus ens va hi ha nàixer una nova etapa, la denominada 1r Gran Fons dels Poblets. No serà l'única enguany perquè per a setembre estem esperant una altra.


Durant estes ultimes setmanes escoltem sovint preguntes de com serà esta nova etapa encara que tots ja donen per suposat que serà plana, però es pregunten de Quants quilòmetres constara? Per on es desenrotllara? D'on es donarà l'eixida? On les dutxes? I sobretot on s'esmorzara?
I és que davant d'una carrera nova tots són interrogants, preguntes que es respondran mirant el cartell i estant atent a tots els mitjans informàtics que utilitzem habitualment.
Aprofitant l'ocasió de l'estrena d'una nova etapa cal recordar alguns consells que ens deuen sevir per a aprofitar i per a disfrutar més del III Open summer circuit training” de Dorsal 19 i, com no, d'esta nova etapa.
Cal pensar en positiu. Clar que si, una actitud positiva és fonamental per a afrontar el repte del 1r Gran Fons dels Poblets. Has de confiar en el teu instint i en els corredors de Dorsal 19, informa't i tin una sèrie d'idees clares. Hora d'eixida, lloc, quilòmetres, ritmes i lloc d'esmorzar. Este còctel et donarà la tranquil·litat que necessites per a acudir el 28 d'agost.

Fuig de les pressions. És normal, que al no conéixer ningú l'etapa, escoltes nombroses històries de l'experiència d'altres corredors en etapes tan planes i que poden ser arribar a ser molt ràpides, el que pot donar lloc a molts mites. No obstant això, sempre és positiu deixar-se aconsellar, ja que s'aprenen moltes tècniques i altres formes de fer este tipus d'entrenaments.
Deixa't ajudar. Si veus que els més veterans estan desitjant ajudar-te, et fan l'etapa més còmoda o s'oferixen a marcar-te els ritmes... deixa't ajudar. En cas contrari, si veus que camines perdut, demana ajuda. Comptar amb un entorn que t'ajude és molt important al principi. 
 Dormir i descans. Imprescindible tant per al corredor que comença com per al veterà. Aprofita les hores de son. Tin en qonter que estes etapes poden arribar a assemblar-se a autentiques carreres i arribar a l'eixida amb poques hores de son pot complicar-te el matí.
El convertir-se en corredor és un procés lent i ple de canvis. Mes a mes, anem experimentant les transformacions físiques en el nostre cos i hem de saber que moment del nostre estat de forma estem per a triar bé el circuit i sobretot el ritme.

Què sabem dels Poblets? Que allí viu Paco, Val, pot ser suficient però no estaria de més conéixer un poc més.
Què sabem del circuit? El que hem vist en la imatge. Val, podria valdre però no estaria de més conéixer un poc més.
Què sabem de l'eixida i l'esmorzar? El que esta en el cartell. Val és suficient, però no estaria de més conéixer un poc més.

I de les dutxes? Bueno en la següent entrada aclarirem estes coses i algunes més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada