IN MEMORIAM

dimarts, 16 d’agost del 2016

II "Tkeca" d'Oliva

Amb la II “Txeca” d'Oliva ens trobem amb la tercera etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 i amb el canvi de província, ens n'anem a Oliva¡¡. La majoria de nosaltres recorda amb grat l'etapa de l'any passat i el seu fi de festa i és que esta jove etapa ha vingut per a quedar-se i per a continuar impressionant-nos.

Tendim a pensar que muntar i organitzar una etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 és fàcil i no presenta cap complicació, i així va ser el primer any, simplement es tractava de posar un poc d'orde en tot l'embolic que es muntava amb els entrenaments dels diumenges quan ens desplaçàvem fora de Pego. Però cada vegada ens agrada fer les coses millor, així que a poc a poc i quasi sense donar-nos compter, les nostres etapes s'estan convertint en autèntics esdeveniments que compten amb una verdadera organització que esta darrere de cada una d'elles.
 Anar millorant i buscant que cada vegada tot isca millor és un verdader treball que no s'entendria sense eixa passió a la carrera a peu que tenen tots els dorsaleros.

Circuit curt
En un Gran Fons d'Orba es va començar a senyalitzar el circuit, en una Volta a la Marjal es van donar diplomes a tots els participants i així etapa rere etapa s'han anat afegint xicotets detalls per a convertir cada etapa en un esdeveniment que simulara a qualsevol de les carreres a què acudim. En la II “Tkeca” d'Oliva es donarà un xicotet avanç que es convertirà sens dubte en una novetat del “Open summer circuit training” de Dorsal 19 i que esta cridada a ser seguida per moltes de les etapes de l'any que ve.
La qüestió moltes vegades radica no a anar millorant sinó després ser capaç de mantindre les dites millores, és com les marques i els ritmes en carrera que lo bonic és ser capaços de mantindre el nostre estat de forma molt de temps. 
La II “Tkeca” d'Oliva ens portara un any més a recórrer les muntanyes d'Oliva, eixes muntanyes que tantes vegades veiem des de la carretera i que tant ens van sorprendre l'any passat. Dos circuits ens tenen preparats, un curt de 14 quilòmetres que és bàsicament el mateix que el curt de l'any passat i un altre de 20 quilòmetres que és diferent del de l'any passat i només coincidix amb el curt en uns pocs quilòmetres.
Els que ja vam participar l'any passat en esta etapa ja coneixem el circuit curt i esta explicat en les entrades de l'any passat que podeu veure en este enllaç, http://dorsal-19.blogspot.com.es/2015/07/quasi-tot-de-la-2a-etapa-del-ii-open.html, per al circuit llarg em reservare una altra entrada en esta setmana perquè pense que mereix dedicació exclusiva, així com si es repetix l'any que ve, es mereix entrenar un poquet més per a poder atrevir-nos amb els 20 quilòmetres.

Per hui ja tenim prou, els que no estiguen apuntats que ho facen pel mitjà que preferisquen perquè l'esmorzar i el fi de festa necessita una infraestructura que dependrà de la quantitat de participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada