IN MEMORIAM

dimarts, 23 d’agost del 2016

La llegenda contínua

Ja hem acabat la 3a etapa del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 així que la II “Tkeca” d'Oliva és història, però una història que deuria ser contada així com totes les històries de totes les nostres etapes.

Històries que mereixen ser narrades i escrites per a ser llegides, i així convertir-se en llegendes, ja sabeu, la paraula llegenda prové del verb llatí “legere” el significat de la qual és llegir, una llegenda és allò que val la pena ser llegit per que mereix ser recordat, així naixen les llegendes. 
Les nostres etapes s'estan convertint a poc a poc en llegendes, perquè mereixen que recordem el que va succeir en elles i a tots els que han participat, primer en la seua organització i després en la seua realització.
El dorsalero pot limitar-se a córrer, a fer marques i aconseguir metes. Però hi ha un treball que mereix ser realitzat; promoure la carrera a peu. 

Eixa part del món de la carrera a peu que mereix ser realitzada és un acte de generositat, generositat que tenen amb els altres corredors els que ens van organitzant les etapes del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19, perquè el seu objectiu, el veiem en cada una de les etapes, és que s'ho passen bé els corredors que els acompanyen en les etapes i no sols ells.
Ahir vam començar hi ha realitzar la llista per al 1r Gran Fons dels Poblets, i com en etapes anteriors s'espera una participació de corredors entusiastes, que acudiran amb el bon record de les etapes anteriors i esperant no sols passar-ho bé sinó que els que organitzadors senten la seua satisfacció com pròpia.
Eixe acte de compartir amb els altres corredors els nostres circuits, d'estar atent i saber reconéixer la necessitat dels altres corredors, inclús a costa dels beneficis propis, valorar i ajudar els companys i participar amb ells és el que fa llegendari i especial el “III Open summer circuit training” de Dorsal 19.

La II “Tkeca” d'Oliva va estar molt bé en tots els aspectes i ja és llegenda, ha entrat a formar part de les altres llegendes del “Open summer circuit training” de Dorsal 19, i ara ja ens toca el 1r Gran Fons dels Poblets.
Tal vegada alguns no s'acorden però els Poblets és la unió des de fa relativament pocs anys de la Setla, Mirarosa i Miraflor. Encara que per a ser precisos cal recordar que a finals del segle XVIII les poblacions es denominaven Selda, Benarrosa i Benaflor, i les tres ja formaven un municipi que es denominava "Els Llochs".
Després d'un poc d'història anem al que anàvem; el Gran Fons dels Poblets, comptara amb tres circuits de 10, 15 i 20 quilòmetres perquè qualsevol puga participar i perquè tots els que estiguen preparant la marató puguen completar el seu entrenament, ja que és un circuit prou pla per a provar com esta el nostre ritme de marató.

10K

De moment ens quedarem ací, mirant els circuits i fent els nostres càlculs per a veure on provarem el nostre tan buscat ritme de marató, després ja realitzarem els grups per a així després en l'Avd. Mestre Vicent, 3 poder traure conclusions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada