IN MEMORIAM

dijous, 14 de setembre del 2017

El cap de setmana passat

De tot el que va pasar el cap de setmana passat, diverses són les activitats que mereixen que ens detinguem en elles, la primera és l'entrega de premis del Circuit les Arenes Alacantines en què el nostre Máximo Folques va rebre el trofeu com a guanyador absolut i el de la seua categoria.


Ho vam dir la setmana passada, té una gran importància per a Dorsal 19 que els nostres corredors aconseguisquen unes bones classificacions i si són com a guanyador absolut la nostra alegria és si és possible encara més gran. A l'èxit de Máximo cal unir l'aconseguit per Paco en l'organització de la penúltima etapa del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 el ja famós II Gran Fons dels Poblets.


Vam córrer també en dissabte a Bellreguard i el diumenge vam realitzar un entrenament en grup amb les vistes posades en la Marató de València. Com veieu vam començar el divendres amb el II Gran Fons dels Poblets i amb les seues variacions sobre com solen ser les etapes, perquè al desenrotllar-se en divendres i córrer de nit junt amb el sopar li va donar una singularitat que la convertirà en un clàssic i sinó temps al temps.


La gran quantitat de corredors que ens reunim en cada una de les etapes del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 esta aconseguint que l'èxit este assegurat, quan inclús ens falta la ultima etapa, la II Marjal de Gandia, de la que anirem donant informació durant els pròxims dies.
La tan coneguda i tan mencionada “soledat del corredor de fons” és una frase que ja no té quasi validesa en els clubs de corredors i molt menys en un club com a Dorsal 19, a part que els hòmens estem destinats a conviure en la societat a què pertanyem, els corredors conviuen amb els companys del club a què pertanyen.


Alguna vegada he assenyalat l'interés que tenen els entrenaments en grup per a no sols millorar físicament sinó també per a la millora psicològica del corredor. És veritat que a la majoria de dorsaleros ja no els fa falta per a entrenar trobar una motivació especial que ens poden donar les etapes del IV “Open summer circuit training” de Dorsal 19 però tindre a mà esta opció per a eixos dies en què tenim un poc de peresa és sempre bo.
Tots sabem que en estos entrenaments augmenta la nostra capacitat de rendiment, i, distàncies o ritmes que entrenant en solitari se'ns farien quasi impossibles en qualsevol entrenament és grup són més fàcils.

Només ens queda la ultima etapa, la II Marjal de Gandia, després els nostres entrenaments tornaran als seus “quarters d'hivern”, al nostre carril bici, a la nostra Marjal Pego-Oliva, al circuit de San Antoni, a la nostra volta de Rafol-Sagra-Pego, a la nostra serra de Mustalla, tornarem a recórrer tot el perimetre del nucli urbà de Pego, en fi, tornarem als nostres circuits de sempre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada