IN MEMORIAM

dissabte, 18 d’agost del 2018

Demà al matí! La IV “Txeca d'Oliva”.


Demà ens n'anem amb la quinta etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 a Oliva, no és la primera vegada ni serà la ultima que una etapa se celebra a la província de València, ho vam fer en la Reprimala-L’Orxa i ho farem en la Marjal de Gandia. 


En esta quarta edició de la Txeca d'Oliva tancarem un cercle, si les edicions anteriors ens han portat a conéixer i recórrer la cimes dels Frares, de les Penyes Aspres i els Covatelles, esta vegada ens porta a conéixer l'eixida al mar de totes les aigües que baixen per les seues vessants.
Sí, el barranc de les Penyes Aspres i el riu dels Frares s'unixen amb el barranc de Covatelles i formen el riu Alfadalí i este es transforma abans d'arribar al mar en la “Séquia Mare” què deixa els seues aigües en la Goleta junt amb els dunes de la platja d'Oliva i sí nosaltres no recorreguérem esta part final, la Txeca d'Oliva no estaria completa.


Tots sabem que el resultat d'un partit de futbol és el que acaba de donar sentit ple al joc. Certament, també importa com és desenrotlla, perquè la participació te la seua emoció i la seua bellesa; però de tal manera que seguisca possible guanyar. Cada jugada hauria d'anar dirigida a eixa meta.
Quatre anys tardarem a tancar un cercle que ens ha portat a conéixer una part important d'Oliva, se sol dir que una bona historia o una bona aventura depén del final, el resultat d'un entrenament de marató tanca el seu cercle el dia de la carrera. La Txeca te la seua biografia, la seua història i és interessant saber que te un sentit, que sense ell no és fàcil apreciar-la.


Enguany coneixerem una part important d'Oliva, la seua platja, que destaca pel seu elevat valor natural, paisatgístic i turístic, coneixerem el seu cordó dunar, el seu port i la seua infraestructura turística que oferix a tots els usuaris dels platges una qualitat que tots coneixem molt be.


La IV “Txeca” d'Oliva començara amb la concentració de tots els participants als 07:15 en la Piscina Coberta i després de rebre unes poques explicacions començar el recorregut que ens portara ja siga caminant o corrent per 7 o 13 quilòmetres fins a la dutxa en el poliesportiu, i l'esmorzar en el Club de Tenis, tancant així un diumenge esperem que brillant.


Amb el V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 ens trobem amb projectes, il·lusions o ideals, projectes xicotets o grans, treballats per dorsaleros que posen el seu esforç en ells. Eixe esforç necessita de la voluntat i de la intel·ligència, si esta sap on dirigir-se no representa cap trastorn.


Acabarem el recorregut de la IV Txeca d'Oliva amb la denominada "Séquia Mare", que com he-dit abans, constituïx l'eixida al mar del riu Alfadalí que arreplega les aigües dels valls que durant els anys anteriors hem recorregut, tancarem un circule. Obrirem l'any que ve tot un nou mon de possibilitats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada