IN MEMORIAM

dissabte, 11 d’agost del 2018

Tambe interessant, la setmana que ve.


Després del mes que interessant passat cap de setmana, on vam estar presents en la Volta a Peu a la Platja de Tavernes, a la Pujada al Santuari de María Magdalena de Novelda i vam celebrar la Reprimala- l'Oxa-Reprimala, ens anem a trobar amb una setmana que ve plena d'esdeveniments també de notable interés.


Primer, hui mateix amb el la Volta a Peu a Barx, a continuació el 15 d'agost amb la quarta etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 el IX Gran Fons de Murla, després el dissabte 18 amb el Gran Fons Internacional de Setaigües i que acabarem amb la quinta etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 la IV “Txeca” d'Oliva el diumenge 19 d'agost d'este 2018.
El V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 va cremant etapes, diumenge passat amb l'execució de la XIV Reprimala-L’Orxa-Reprimala acabava la tercera etapa. Com sempre ens succeïx amb el Racó del Duc no ens defraude, el seu barranc de l'Infern contínua sent un marc incomparable per a la practica de la carrera a peu, el que aprofitem molt bé els que fins allí ens vam desplaçar.


Portem molt de temps dient que combinar la carrera per asfalt i per zones de terra és una bona fórmula per a millorar en el nostre entrenament, i justament açò és el que fem quan busquem les pistes de terra, com la via verda del tren Xixarra.
Contràriament al que es creu en les zones irregulars les articulacions com a turmells, genolls, malucs poden no patir tant si som capaços d'adaptar el nostre ritme al terreny que estem xafant en eixe moment. Al ser menys monòton, cosa que passa en l'asfalt, les articulacions treballen en diferents angles el que fa que sentes menys molèsties que quan s'entrena en un sol terreny amb la mateixa duresa i inclinació.
A més, terrenys com la terra en les seues diferents textures o l'herba amortixen millor el pes dels corredors. Açò té una doble visió ja que al canviar tant té el risc de possibles lesions o caigudes. Per açò no cal córrer a ritmes ràpids per terrenys a què no estiguem acostumats.


En les tres etapes del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 que es desenrotllen per terra notarem que ens cansem més, però simplement per variar els paisatges, el so i l'aire són motivacions que ajuden a provar estos circuits.
La pròxima etapa que ens anem a trobar és el IX Gran Fons de Murla, que ens portara fins a Petracos, un viatge d'anada i tornada que ens donarà, com sempre, l'opció de triar la distància que més ens interesse.
La Vall de Pop un any més ens deixara que la recorreguem fins a les carrasques de Petracos, deixara que creuem Murla i Benigembla, i permetrà que ho fem junt amb al riu Gorgos. Com tots els anys l'eixida sera des del recinte de la piscina i trinquet de Murla on ens podrem dutxar i com sempre l'esmorzar serà en el Bar Papa.


Finalment no hem d'oblidar que el més important és córrer, on o com són només factors que ens ajudaran en el nostre rendiment, protecció de lesions i motivació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada