IN MEMORIAM

dijous, 16 d’agost del 2018

IX Gran Fons de Murla


Si algú pensava que estava esperant que el IX Gran Fons de Murla acabara, i que el V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 complira la seua quarta etapa per a parlar del gran èxit de Dorsal 19 en la 2a Carrera Solidària de Murla s'equivoca, no hi havia dit res per la senzilla i dramàtica raó que se m'oblida. 


Com es pot passar per alt un èxit tan gran? No el se. Que Carlos Siscar Pastor ocupe la tercera posició en la categoria de Veterans C, que Luis Pastor Solbes aconseguisca també la tercera posició en júnior masculí, que Núria Mengual Alberola en la categoria de veteranes A femenina puge a la segona posició del podi, que Linda Blanco Ciscar eu consiga també en veteranes B femenina i per a acabar que Rosa Mari Bolta Miralles quede en la tercera posició en la categoria de senior femení, és un esdeveniment que té la suficient importància perquè quede reflectit en el blog a pesar d'haver passat ja alguns dies.


Si amb l'anterior ja estaríem davant d'un oblit important, ho és inclús més si repassem les categories inferiors ja que allí es van aconseguir també una quantitat important de trofeus;
1ª.- MIRALLES COTS, ERIKA. Aleví fem.
3ª.- SAVALL MENGUAL, AINHOA. Aleví fem.
2º.- GONZÁLEZ DURÁN, CARLOS. Aleví masc.
1ª.- CARAVACA SALA, ANNA. Benjamí fem.
2ª.- SENDRA SENDRA, JUDIT. Benjamí fem.
1ª.- GONZÁLEZ DURÁN, ANA. Cadet fem.
1ª.- BAÑULS PASTOR, CRISTINA. Infantil fem.
1ª.- SAVALL MENGUAL, ANNA. Pre-benjamí fem.
2ª.- ROSELLÓ SENDRA, AROA. Pre-benjamí fem.
Com es pot veure un gran èxit per a Dorsal 19 a Murla.


Un altre oblit important seria si ara no escriguera algunes lletres sobre el IX Gran Fons de Murla, que com succeïx tots els anys hem tornat a disfrutar, perquè el seu recorregut és possiblement el que més s'adapta per a córrer ràpid, i així ho hem fet la majoria, aprofitant els últims deu quilòmetres per a comprovar el nostre estat actual de forma. Ha sigut un excel·lent entrenament per a este dissabte en Set Aigües, encara que hi ha que dir que un bon descans amb un bon esmorzar també ho és.


Estic pensant que a lo millor no se m'oblida la 2a Carrera Solidària de Murla sinó que tal vegada va ser un silenci de la memòria, que no és el mateix que un oblit del passat. Silenci significa emmudir la memòria de les experiències negatives, que no va ser el cas, i recordar totes aquelles que ens estimulen positivament. És dir, la virtut del silenci comporta un dinamisme interior que conserva en la memòria només aquelles vivències del passat que hem viscut i em pareix que al no acudir la deixi arrere.


Abans que se m'oblide col·locaré esta entrada i a preparar la següent, perquè la III Tkeca d'Oliva esta ací i m'he d'estudiar el circuit.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada