IN MEMORIAM

dimecres, 29 d’agost del 2018

El XX Camí d'Al-Azraq.


És hora de mostrar este circuit de quasi 19 quilòmetres que tantes preguntes esta generant, per a començar ja és un quilòmetre més curt que el clàssic de la Vall d’Alcala i també és un quilòmetre més llarg del que tots esperaven, després d'haver eliminat el pas per la carretera de Tollos i la població de Beniaya.


Per als corredors que els agraden els números cal dir que ens trobarem amb un desnivell positiu de 523 metres. També que 4 quilòmetres seran d'asfalt, repartits en dos trams un de 3,5 en l'eixida i un altre de 500 metres en la part final, així que tindrem 14 quilòmetres de pista forestal.
No podem concretar el lloc dels avituallaments ja que fins esta vesprada no repassarem el circuit no sabrem fins on pot arribar el cotxe, però ho comunicarem el dijous.


Una vegada que ja coneixem totes estes dades és hora començar a preparar-nos per al diumenge, la primera cosa que hem de saber és que hi ha pujades i que les deurem d'escometre amb cautela llevat que hàgem realitzat este circuit alguna vegada; la pujada més llarga ens la trobarem en el moment en què abandonem l'asfalt en el punt quilomètric 3,5 i que ens portara durant 3,5 quilòmetres fins a l'altura més alta de tot el recorregut, 820 metres, haurem començat a una altura de 613 metres.
Després ens trobarem amb una altra pujada interessant a partir del quilòmetre 10 però només amb 1400 metres de longitud i amb un desnivell de 87 metres perquè començara als 700 metres i ens pujarà fins als 787 metres.


Ara ja disposem de la informació tècnica d'estos 18,92 quilòmetres que enguany formen part del V “Open summersummer circuit training” de Dorsal 19 en l'etapa del XX Camí d'Al-Azraq.
Demà ja explicarem el circuit de 12 quilòmetres que si l’observeu coincidix quasi en la seua totalitat amb el de 19 quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada