IN MEMORIAM

divendres, 14 de setembre del 2018

Baixada i Pujada a la Marjal, el 15K


Quan estem ja a només dos dies de finalitzar el V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 és hora ja de mostrar el circuit de 15,230 quilòmetres i els llocs d'avituallament que col·locarem.

15K
Este circuit que denominarem 15K és l'opció intermèdia, perquè veient el circuit podem observar que es pot acurtar de molt diverses maneres, perquè una vegada que s'ix de la Marjal qualsevol camí que utilitzem per a tornar a Pego ens reduirà la distància, i amb un poc d'atenció es pot retallar de moltes maneres.

Avituallaments
Anem als avituallaments; seran tres, que estaran aproximadament en els punts quilòmetres 5, 10 i 15 i que estan marcats en el mapa del circuit i indicats amb el nostre tradicional sistema de demarcació, dos cintes juntes ens indiquen el lloc exacte on es troba l'aigua.

Encreuaments marcats
El circuit esta marcat només en els encreuaments que hem pensat que poden provocar algun error i que els podreu veure també en el mapa del circuit, cap a on es dirigisquen les cintes és la direcció que hem de seguir.

Encreuments marcats
Com haureu pogut observar el primer avituallament i l'ultime coincidixen en els dos circuits, cal recordar que en el primer avituallament és quan es pot triar una distància o una altra, en la imatge podreu veure les diferents direccions que cal prendre.


Es pot suposar que després d'haver llegit totes estes instruccions no tindrem cap problema a seguir el recorregut de la “Baixada i Pujada a la Marjal” i recordant el que tantes vegades hem llegit en els reglaments de les carreres; l'acudir a la carrera implica haver-se llegit i saber-se les instruccions.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada