IN MEMORIAM

dimecres, 5 de setembre del 2018

La III Marjal de Gandia


Donarem un poc més d'informació sobre la III Marjal de Gandia, encara que seria injust que no anomenàrem al Grau de Gandia i a la Platja de Gandia, perquè una gran majoria dels quilòmetres es van a desenrotllar per la seua platja i el seu port, inclús l'esmorzar i les dutxes. 



Encara que és un barri de Gandia, el Grau de Gandia també pot ser considerat una pedania perquè amb 7000 habitants és junt amb la Platja de Gandia un conjunt de població prou gran pa que moltes vegades se li considere com un municipi, doncs posseïx tots els servicis d'una ciutat.
Però, no ens desviem del tema, els que vullguen caminar o córrer uns pocs quilòmetres no sera necessari que isquen del Grau ni de la Platja.


Mostrarem un circuit curt que es pot fer caminant o corrent i que compta amb el suficient atractiu perquè no siga necessari entrar en la Marjal.
El circuit que proposem com a circuit curt compta amb un màxim d'11 quilòmetres, podent-se reduir a voluntat, doncs només cal girar-se 180 graus i tornar sobre els nostres passos. Perquè ens agrada este circuit? Ens agrada no per que siga pla, ni perquè es desenrotlle per la platja, ni perquè puguem veure una magnífica eixida del sol, ni perquè caminar o córrer junt amb el mar siga relaxant, ni perquè tindrem tots els servicis necessaris com són unes quantes fonts i diversos lavabos, ni perquè podrem triar la distància que vullguem.


No, no ens agrada per tot això, ens agrada perquè tindrem l'oportunitat que tot l'anterior es faça realitat, ens agrada perquè alguna vegada tot això succeirà i tal vegada siga el diumenge 9 de setembre i volem estar allí.
Tal vegada enguany quan siguen les 07:37 hores i ens trobem corrent per l'escullera del port uns núvols o la boira marina no ens impedisquen veure i disfrutar de com el sol s'alça per damunt del mar, tal vegada la resplendida eixida del sol la puguem veure enguany.
Tal vegada enguany, quan correguem pel passeig marítim amb l'eixida del sol a les nostres esquenes puguem disfrutar d'eixe mar en calma que ens reconforta l'esperit, i que un temporal de llevant no cas les onades contra nosaltres transformant un relaxada experiència en una aventura marinera. 


Tal vegada enguany no siga necessari utilitzar els quarts de aseo i el nostre estomac ens permeta veurels passar sense haver de visitar-los, tal vegada.
Ja se, només mirant la previsió meteorològica ens podríem evitar totes eixos problemes, però la sal de la vida no esta a aconseguir lo fàcil sinó a sorprendre'ns d'eixos miracles que a vegades succeïxen, o és que al mig d'un temporal de llevant no es pot obrir per un xicotet instant un xicotet clar i per ell aguaitar el sol quan es desperta, però amics meus cal estar allí per a contemplar eixe xicotet miracle.
Tal vegada, la III Marjal de Gandia ens mostre alguna d'estes meravelles. 
De moment, a les 07:15 hores en la piscina coberta del Grau de Gandia, per a començar a córrer a les 07:30 hores, el sol no espera.
Després la dutxes en la mateixa piscina, i l'esmorzar en el mateix bar de l'any passat, bar el Charro.
Demà el circuit de 15 quilòmetres que conté tot el que ens dóna la III Marjal de Gandia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada