IN MEMORIAM

dilluns, 3 de setembre del 2018

El XX Camí d’Al-Azraq, com sempre imprevisible.


Després d'un intens cap de setmana que va començar el divendres en Muchamiel amb el seu 10K i els tres trofeus aconseguits per Dorsal 19; amb Máximo Folques que guanya en la seua categoria i Carmen Sala que ho va fer per partida doble ja que guanya en la categoria absoluta i per tant també en la seua categoria. I que continuá el dissabte en l'Alqueria de la Comtessa amb la seua Volta a Peu, que acaba el diumenge amb la sèptima etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19, el XX Camí d’Al-Azraq, ens mereixem una setmana d'un descans actiu. 


Quan estic fent menció de prendre un descans, és possible que immediatament ho relacionem de prendre'ns unes vacacions, però després del XX Camí d’Al-Azraq el que ens convé és baixar, és deixar les muntanyes i els seus desnivells, és aprofitar el dur entrenament que sens dubte va ser recórrer tota la Vall d’Alcala i recuperar-nos en la III Marjal de Gandia.


Esta ha de ser una setmana tranquil·la, per a assimilar tot com ens va succeir de bo el passat cap de setmana, necessitem reposar les cames com un bon vi. Perquè no hem d'arribar cansats al Grau de Gandia perquè el cansament convertix un agradable entrenament en un patiment que ens impediria disfrutar del circuit de la Marjal de Gandia.

Moltes vegades als corredors ens costa admetre que estem descansant, que estem recuperant-nos d'un esforç, que correm lentament per que és la millor forma de millorar, tenim el vici de justificar i amagar els entrenaments de recuperació i això revela un desconeixement del seu valor, dels seus avantatges i, sobretot, de que constituïx l'únic mig per a millorar.
L'octava etapa del V “Open summer circuit training” de Dorsal 19 ens brinda l'ocasió d'aprofitar un entrenament de recuperació en un circuit que es presta a la calma i a la contemplació.
Recórrer els dos quilòmetres de l'escullera del port, els tres quilòmetres del passeig Marítim, el quilòmetre per les dunes, els dos quilòmetres de la travessia de la Marjal i el recorregut per la contornada de l'Alqueria del Duc, i ademes poder arribar a Xeraco creuant tota la Marjal és l'ocasió perfecta per a no sols recuperar-nos de tots els durs entrenaments d'este estiu sinó per a començar descansats i amb el cos i l'esperit llestos per a afrontar esta tardor que ens ha de portar a la Marató de València.


La possibilitat de poder combinar una gran quantitat de distàncies i recorreguts junt amb un circuit totalment pla la convertixen en una etapa apta per a la recuperació.
En els pròxims dies anirem mostrant les diferents possibilitats, lo que si que podem avançar és que l'eixida es realitzara a les 07:30 des de la piscina coberta del Grau de Gandia, per la qual cosa l'hora de la trobada serà a partir de les 07:15.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada