IN MEMORIAM

dimarts, 17 de juny del 2008

Renuncia del nostre regidor d'esports.


Ahir es va donar a conéixer la notícia de la renúncia del nostre company de club, Joan Carles a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Pego, i no tinc mes remei que lamentar eixa decisió, acceptar-la com no podia ser d'una altra manera però tindre un corredor com a regidor d'Esports era tota una garantia pa què el nostre esport continuara creixent en la forma que ho estava fent i encara que només ha sigut un any estic segur que ha recolzat la carrera a peu en tot el que li ha sigut possible.
A continuació pose la carta en què es despedix del càrrec i explica els motius de la seua renúncia, ara ens queda esperar a conéixer al nou regidor d'esports i desitjar-li sort i que continue pensant que la carrera a peu és l'esport més fàcil, més saludable i més fàcil de promocionar.


Pego, 16 de juny de 2008
Benvolgut/da amic /amiga,

Tot just un any després de la presa de possessió de l’acta de Regidor a l’Ajuntament de Pego (el 16 de juny de 2007), he presentat la meua renúncia a continuar amb eixe càrrec, per raons polítiques i personals.
En les darreres setmanes, he sotmet aquesta decisió a la consideració dels meus col·laboradors polítics mes pròxims, entre d’ells el Secretari Local del partit a Pego, Germà Miralles. S’entén que en aquest període que resta de 3 anys de legislatura, el Bloc Nacionalista Valencià aportarà una nova persona que continuarà desenvolupant el programa electoral que el partit va comprometre amb els seus electors en la darrera contesa electoral. Seguint una sana tradició al BLOC, continuem donant l’oportunitat als més joves per a que formen part activa i decisiva al sí del nostre Grup Polític Municipal. Durant la campanya electoral de 2007, ja vaig anunciar públicament que no tornaria a ser candidat en les eleccions de 2011, contribuint a donar pas a noves persones i noves idees que enriqueixen el projecte valencianista que representa el Bloc Nacionalista Valencià.
Entre les raons personals, està la meua família. Si ets una persona interessada pels bens públics, si et mou la teua història, el teu País Valencià, la política t’apassiona, minva el teu temps lliure i el compartit, t’encisa la ment. Aquests fets, en contrapartida, et roben temps per a tu mateix i per als teus més pròxims i més estimats, sent hora de recuperar-lo i tornar-lo amb interessos.
Vaig començar a participar en política al 1989 en l’antiga Unitat del Poble Valencià. Aquell partit i ara el BLOC, cregueren convenient que des de 1991 fins 2007 ocupara llocs capdavanters en les 5 campanyes electorals d’eixe espai temporal. En les dues últimes encapçalava la llista. Durant les 4 legislatures últimes, en períodes intermitents que sumen al voltant de 10 anys, he desenvolupat tasques d’oposició i de govern a l’Ajuntament.
En aquests moments en que el BLOC governa amb responsabilitats importants, deixe la meua activitat política municipal en bones mans, desitjant-li molta sort a qui em substitueix en el lloc.
Tinc una enorme gratitud que fer a tantes i tantes persones que m’han ajudat en tots aquests anys. Seria complicat citar-les aquí per la brevetat de l’espai disponible, però sobre tot perquè els grans, els importants, són tots aquells anònims que ens han votat en aquests quasi 20 anys. Almenys, deixeu-me recordar aquí de manera genèrica, a tots els regidors i regidores del meu partit amb qui he compartit treball, als assessors i assessores, als i a les militants que col·laboren desinteressadament, als diferents responsables del partit a nivell valencià, comarcal i local, als treballadors i treballadores municipals, als mitjans de comunicació, als regidors i militants d’altres formacions polítiques amb qui he pogut debatre, i a la meua família.
Tinc present que només d’ací a un parell de dies, hui serà despús-ahir i demà serà ahir... La vida segueix. Espere trobar-te per la plaça per conversar de nou, de veí a veí o veïna. Gràcies.

Joan-Carles Cambrils i Camarena

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada