IN MEMORIAM

diumenge, 20 de desembre del 2009

Els dolços Nadalencs i l'Amabilitat.

Entrarem la setmana que ve en les festes Nadalenques i açò un any més ens pot portar a algun tipus de desgavell en el nostre entrenament així com en la nostra rutina de tots els dies, també  com tots els anys ens portara a tindre bons designis i serem per alguns dies més simpàtics i agradables, també ens convertirem en més amables i és que les coses funcionarien millor si estiguérem en Nadal tot l'any.
I és que no hauria de ser cap problema ser amables tot l'any. Entre els corredors sempre sol haver-hi un ambient agradable i no ens costa ser-ho però el que sol ser més complicat és ser-ho amb la resta de la gent i tota la resta de l'any.
Paregut també és el que ens succeïx amb els pastissets de Nadal, els torrons, els massapans, les mantegades i aliments diversos que ens alegren estes festes i que no sols ens deurien alegrar el cos en Nadal si no que la resta de l'any també poden resultar beneficiosos ja siga per a alegrar-nos la vida o p'ajudar-nos en els nostres entrenaments.
Intentarem estos dies donar algunes idees per a com diu el refrany “que no ens amargue un dolç” i de pas que mantinguem el bon anime i l'alegria en la nostra relacions.
Si la dieta d'una persona normal ja ha de contindre quantitats adequades dels distints nutrients que són utilitzats per a regenerar teixits i per a proveir de  combustible als diferents processos, particularment a l'exercici muscular.  I si sabem que els carbohidratos són els nutrients més importants en la dieta d'un atleta, ja que són l'únic combustible que pot donar potència a exercicis intensos durant períodes prolongats, i si sabem que la seua reserva en l'organisme és relativament xicoteta, i si sabem tambe que els corredors sovint estem “desnodrits” respecte als carbohidratos, i si sabem tantes coses perquè no menje'ns mes dolços la resta de l'any i asi el nostre entrenament i les nostres competicions no es voran afectats.



També sabem que quan tenim un davallada de sucre el nostre caràcter se'ns torna més intractable i solem estar de mal humor i encara que  en la cultura que es va imposant en els nostres dies pareix que ser amable és ser acovardit, dèbil o, simplement, panoli i que les expressions que denoten respecte i educació s'eviten, ja que pareix que si les usem ens faria quedar malament davant del nostre “cercle d'amistats”, el que farem en els pròxims dies és veure com devem prendre els nostres saborosíssims dolços de Nadal per a poder entrenar millor i de pas tindre bon humor, perquè el que té el caràcter “dur” es fa respectar però el que és amable és respectat pel que és. 
El propòsit en estos dies serà veure els mètodes per a augmentar la ingesta de carbohidratos, amb el propòsit d'accelerar els processos de recuperació d'entrenaments intensos i millorar el rendiment durant les carreres. També veurem quals són les condicions que requerixen suplementació de carbohidratos, així com el tipus i les quantitats més adequades.
Intentarem passar un FELIÇ NADAL.

1 comentari:

  1. INFORMACIÓ DEL CROSS DE BENICARLÓ 2009.
    Circuito Autonómico de Campo a Través 2010 - 29º Cross Ciudad de Benicarló.
    Domingo (20 de diciembre) a partir de las 10 de la mañana, acogerá la segunda prueba puntuable del Circuito de Campo a Través de la Comunidad Valenciana 2010, compuesto por ocho competiciones puntuables y patrocinado por la empresa running team.

    29º CROSS CIUDAD DE BENICARLÓ 2009.
    Total: 9km 600m.
    Uns 50 atletes de la Comunitat Valenciana, he participat amb el CE.Vinaròs en el qual estic federat i he fet a un circuit de 6 voltes un temps de 35’38” quedant el 31 de la general.
    Atleta popular: Carlos Siscar Bay.

    ResponElimina