IN MEMORIAM

dijous, 10 de desembre del 2009

CARMEN.

 El nom de Carmen, ve de Carmelo, una muntanya situada en la població marítima d'Haifa en el nord d'Israel, en la zona de Galilea. Precisament, Karmel (Carmen) significa en hebreu "jardí" i en llatí "poesia”.



No és el principi d'esta informació la millor manera de començar però és que no sàvia com fer-ho, ni tan sols se com continuar-la i menys encara com acabar-la. 
El següent pas que s'hauria de seguir hauria de ser; Carmen va nàixer a Pego fa…  no especifique quants, ja que les dones no agraden descobrir els seus anys i l'home ha d'evitar endinsar-se en eixos amagatalls de la coqueteria. Jo si els sé i puc assegurar-vos que la envege per estar en eixe punt on la naturalesa humana es troba en la seua plena esplendor i la dona en el seu millor i més resplendit moment. 



Però el motiu d'esta informació és molt senzill i fàcil; el divendres 11  a les 20, 30 el president de la Diputació de València farà entrega a Carmen Sala del trofeu com a guanyadora del XII Trofeu Diputació de València de Carreres Populars, com veieu la notícia és curta i fàcil d'escriure. 
En canvi no ho és expressar el que açò significa i molt difícil serà enunciar el que ella sentirà al rebre el Premi però també és complicat enumerar el que este Premi representa per a un modest club com a Dorsal 19.



Per a un club com a Dorsal 19 tindre una corredora com Carmen Sala que porta més de deu anys guanyant carreres i portant el nom, primer del C.E. Ambra, ara de Dorsal 19 i sempre el de Pego per tota la geografia  Valenciana i Espanyola, ha de ser simplement de goig  i satisfacció.



I des d'este blog i en nom de tot Dorsal 19 m'atrevisc a desitjar-li a la meua volguda i admirada amiga i excel·lent companya que este nou èxit que acabes d'aconseguir supose una de les majors alegries i èxits en la teua vida esportiva i que Déu ens concedisca el favor de poder continuar corrent amb tu, disfrutant de la teua amistat i admirant-te molts anys més. Un fort abraç i felicitats de tot Dorsal 19.


P.D.
Es que se que d'ací a uns dies, quan Carmen llija estes línies, hauré de suportar els seues critiques i reprotxes per escriure el que pense que és el sentir de tot el nostre club i no tindré més remei que intentar fer-li comprendre que ja m'oblide setmana darrere de setmana de tots els triomfs que va aconseguint, però esta vegada, Carmen, “al Cessar el que és del Cessar”.

1 comentari:

  1. Carmen Sala, des de Sant Carles un company i corredor popular del C.E.Dorsal19, enhorabona.
    Eres la bandera del Club i del poble de Pego.

    ResponElimina