IN MEMORIAM

dilluns, 28 de desembre del 2009

EL 3 DE GENER COMENÇA 2010.

Quasi sense donar-nos compte ja ens ha deixat el Nadal i ens trobem esperant l'any Nou i amb ell, el menjar que Dorsal 19 celebra en estes festes. Com tots ja deuríeu saber el celebrarem el diumenge 3 de giner de 2010 en el bar Zorrilla i com tots ja deuríeu saber també  i com és costum ens reunirem en les pistes d'atletisme per a eixir a córrer i com sempre es podran fer diversos grups el primer grup a eixir serà el dels 20 quilòmetres que eixirà a les 9 del matí així que si eres dels que s'atrevixen amb eixa distància has d'estar allí a menys quart, si en canvi eres més tranquil i vols córrer 10 o tal vegada 12 quilòmetres, estant en les pistes a les 9,45 serà suficient.



Dir també que no estaria malament que avisàreu en quin grup penseu córrer perquè així ens podrem esperar, també estaria bé que confirmàreu l'assistència al menjar en el Zorrilla els que encara no ho heu fet, només cal deixar un comentari en esta entrada.
Si no pots assistir al menjar recorda que a les 11 del matí celebrarem les Festes amb un xicotet piscolabis a base de carbohidratos i la seua companyia, i que ho farem en les pistes d'atletisme, al acabar de correr.



Com veieu pensem començar l'any fent el que més ens agrada, córrer, i és que ocasions no falten, sempre tenim centenars d'oportunitats per a reunir-nos amb els altres corredors, només cal descobrir-les i fer d'elles un costum perquè són estos tipus d'esdeveniments els que ens fan canviar els rostres i alegrar ambients sencers. Les nostres relacions s'estretixen. Els nostres somriures i satisfaccions es multipliquen. L'entrenament es disfruta. El cor rejovenix. S'incrementa el desig de compartir la carrera a peu. Per què? Perquè tots els corredors ens sentim tractats amb respecte i nos en adonem que la nostra afició és compartida per molts sense que es tinga en compte nostre nivell físic i tot açò depén tan sols d'un senzill << anem a correr >>.

1 comentari: