IN MEMORIAM

dissabte, 5 de desembre del 2009

"MAI TARDA QUI ARRIBA"

Algunes vegades se'ns passen els dies sense donar-nos compte i ens oblidem d'alguns detalls importants,  i ha tornat a succeir.
La famosa concentració de desembre quasi se'ns passa, i com “mai tarda qui arriba” o si ho voleu d'una altra forma “mai és tard si dita es bona” i esta si que ho és.



Resulta que el dia 8 de desembre tením pensat eixir a córrer la majoria dels corredors de Dorsal 19 per a després anar a esmorzar.
S'havia pensat en un horari, que sera el següent,  lo primer,  l'hora de l'esmorzar que serà a les 9,45 i com resulta que els sistemes d'entrenament són distints per a cada un dels nostres corredors s'havia pensat a realitzar tres grups.
A les 7:00 del matí reunió en les Pistes de les “maquines” per a eixir a córrer a les 7:15 amb l'anim de realitzar 25 Km., ja sabeu els ritmes que solen portar eixes “maquines” de Pego. 
Més tard, a les 8:00 concentració una altra vegada en les Pistes, però en esta ocasió dels més tranquils, per a eixir a córrer durant 12 Km. o quedar-se en les Pistes per a realitzar el treball de velocitat a les 8:15 amb la intenció d'acabar tots a les 9:30 per a poder anar a esmorzar.



Així que ja ho sabeu, tria el teu grup i acudix el dimarts 8 de desembre a les Pistes, hi ha servici de vestidor i dutxes per al que el necessite.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada