Video del mes

diumenge, 17 d’abril del 2011

El nou circuit esta mesurat.

     Dissabte passat el E.O.M. -Equip Oficial de Mesuradors- de Dorsal 19 acaba de mesurar el nou circuit de la Volta a Peu i com ja va sent habitual durant els últims anys hem buscat els 10.000 metres, perquè pensem que és la distància que millor s'adapta al corredor popular d'asfalt.
Sempre busquem en Dorsal 19 la comoditat per al corredor per això enguany hem canviat tota la carrera i també el seu circuit.
Sempre resulta complicat trobar un circuit que satisfaça els gustos de tots els corredors ja que ens trobem amb corredors que els agrada córrer pels carrers de les ciutats perquè només el dia de la carrera estan tancads al trafique i l'ambient dels espectadors sol ser major, però córrer pels estrets carrers de Pego ens exigiria un constant i dur puja i baixa, que faria molt dura la carrera als 900 corredors i que els obligaria a haver de passar per alguns embuts que els forçaria a ralentitzar el pas, per a evitar açò hem canviat la ciutat pel camp evitant les constants pujades i baixades.
Però la solució total no esta en eixir a córrer al camp, encara que tinguem a molts corredors que els encanta córrer en un bosc de tarongers ja que l'absència d'espectadors fa que la soledat del corredor de fons es faça patent així que per a evitar en part este problema hem triat un circuit amb dos voltes amb una gran avinguda que pot albergar a tots els espectadors que esperem este prou animada per a pal·liar en part eixa tranquil·litat que ens dóna córrer en el camp.
Un altre dels aspectes que hem buscat millorar és tota la infraestructura de l'eixida i meta, en el passeig de Michel, antic El Clot, comptem amb espai suficient perquè siga còmoda la zona d'aparcament així com tenim els suficients vestuaris perquè molts corredors i corredores els puguen utilitzar amb alleujament.
Distint problema és el de l'eixida, ha tots ens agrada començar la carrera hi ha el nostre ritme sense haver de fer molts avançaments i sense haver de suportar els avançaments continus que ens obliguen a haver de patir uns primers quilòmetres de bogeria, per a esta molèstia pensem que hem trobat un subterfugi, realitzarem dos eixides simultanieges i en diferent lloc, dos eixides que estaran situades una a cada costat del passeig de Michel, separades en una distància de 66 metres que són els que té de més la primera revolta a la dreta.
Expliquem un poc més; dos eixides una per als que pensen córrer per davall de 5 minuts el quilòmetre i una altra per als que esperen no superar este ritme, dos eixides una amb una distància fins a la primera revolta a dreta de 199 metres i una altra amb una distància de 133 metres fins a la primera revolta a dreta que té una longitud de 66 metres fins que coincidix amb l'altra eixida.
En total 10.000 metres per a les dos eixides.

Esperem amb tot açò que abans d'arribar als primers 1000 metres ja estiguen tots els corredors corrents al seu ritme. 
La solució el dia 7 de maig a partir de les 19 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada