IN MEMORIAM

dijous, 7 d’abril del 2011

A un mes de la XXIX Volta a Peu.

Bo, ja estem quasi a un mes de tornar a l'acció, quasi un mes per a celebrar la que serà la tercera carrera de l'any a Pego i la XXIX edició de la Volta a Peu. Són dos números importants, tercera carrera quan només portarem quatre mesos d'este 2011 i 29 edicions de la Volta a Peu són números per a sentir-nos orgullosos, perquè tots sabem que no és fàcil, sobretot perquè som corredors i el que ens agrada és córrer i no tant organitzar.
Enguany el repte torna a ser important perquè som la quarta carrera de la Volta la Marina que esta comptant amb més de mil corredors, amb el que ens obliga a posar tota la nostra tenacitat en què la carrera isca bé.

Tots ja sabeu els canvis que realitzarem, per tant convertiran a Volta a Peu en una carrera nova, nova serà la zona de meta i eixida així com completament nou serà el circuit amb el que intentarem que el corredor este més còmode ja siga abans, durant o després de la carrera.
A poc a poc anirem mostrant les novetats.
Però la segona carrera de la Marina ja sa celebrat, va tindre lloc en Gata i va comptar amb una nombrosa participació de Dorsal 19, la duresa del circuit pareix que ens afecta de distinta manera, vam empitjorar un poc al no tindre a cap corredor per davall dels quatre minuts però en canvi ens vam trobar amb quatre corredors que van baixar dels 4,30 i un a 4,30, on ens trobem més a gust és per davall dels 5 minuts el quilòmetre perquè huit van poder amb eixe ritme i només cinc corredors van estar per damunt d'eixa frontera imaginària que separa el córrer del trotar.
Al Verger millorarem segur, el seu circuit completament pla ens va hi ha mostrar el nostre verdader potencial i veurem ja a tots els nostres corredors per davall dels 5, 30, per tant el circuit donara una mà a l'entrenament que hem realitzat estes setmanes, tots sub-55.

GATA.
COMPANY PUIG, PASCUAL.-                 04:11
KOVAL SZUMIC, MYKHAYLO.-             04:14
SENDRA FRANQUEZA, VICENT.-         04:24
PONS SORIANO, ALBERTO JOSE.-      04:24
SALA FERRER, JAUME.-                       04:30
ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE.-        04:40
GARRIGOS PINA, PEDRO.-                   04:43
PIERA FERRER, BAUTISTA.-                04:47
MENGUAL COTS, CARLES V.-               04:46
SERVER MILLET, JUAN ANTONIO.-   04:47
PEREZ MARI, JOSE.-                           04:48
BOLTA NAYA, JUAN BAUTISTA.-       04:54
PEREZ GARCIA, ANGEL.-                      04:54
CERESOLA PIERA, FRANCISCO.-         05:04
PASCUAL PASCUAL, LAURA.-               05:12
FOLQUES NADAL, PAU.-                      05:24
MENGUAL MOLL, JOSE.-                     05:34
ALEMANY SENDRA, RAMON.-             05:41

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada