IN MEMORIAM

diumenge, 10 d’abril del 2011

El 1 de maig “Quality First Training”.

       El 1 de maig no sols va hi ha ser el dia del Treball sinó que serà també el “Quality First Training”  de la temporada.
Dedicarem eixe dia a l'entrenament de qualitat i per a això ens reunirem en les pistes d'atletisme per a entrenar tres de les facetes més importants de l'entrenament de qualsevol corredor.
Posarem molta qualitat en l'anomenada L.S.D., o siga llarga distància lenta que realitzarem per alguns dels immillorables circuits que tenim per açi,  per als que preferisquen el “Interval Training”, posarem en funcionament la poc coneguda “Súper Sèrie” que realitzarem en les mateixes pistes d'atletisme per a continuació tots junts poder realitzar allí mateix una “The Súper Recovery”.
Per a la L.S.D. i la S.S. haurem d'estar en les pistes a les 07,30 del matí i per a participar en la T.S.R. haurem d'estar a les 09,30.
Els que trien la L.S.D. i recórrer entre els deu i els vint quilòmetres millorarán la seua eficàcia cardíaca i respiratòria així com el seu metabolisme energètic i van a capilarizar els músculs de les cames, la L.S.D. és el primer i únic mitjà d'entrenament dels principiants  en canvi per als que tenen més quilòmetres en les seues cames els servirà per a consolidar la seua resistència base i per als experimentats més que un mitjà d'entrenament els pot servir com una recuperació i regenerar el seu cos, recordar que és el mitjà d'entrenament essencial per a córrer una marató.
Si algú no li abellix córrer pels nostres camins es pot quedar en la pista i provar a realitzar una Súper Sèrie, el principi d'este entrenament prové del body building però nosaltres intentarem traslladar-lo als corredors. 
Encara que l'hem catalogat d'interval, contràriament en este cas no realitzarem pràcticament cap recuperació, o siga serà carrera contínua.
Normalment quan realitzem sèries ens solem guardar les forces per a la ultima sèrie que la solem fer al límit però en la súper sèrie el màxim esforç el tindrem de fer en la primera i successivament anirem reduint la nostra velocitat. Hi ha moltes variants però el millor és començar agafant confiança amb la súper sèrie i començar amb distàncies curtes.
Primer calfarem durant tres quilòmetres i començarem corrent 200 metres al límit i continuarem a una velocitat un poc inferior altres 400 metres, podríem dir que hem realitzat una sèrie de 200 seguida d'una altra de 400 o un 600 amb una primera part molt ràpida. La recuperació serà el doble del temps que tardat, després tornarem una altra vegada  amb el 200 i el 400 fins a repetir-ho 4 0 5 vegades, a continuació trotarem dos quilòmetres i ens prepararem per a “The Súper Recovery”.
Com tots haurem consumit molta energia i moltes forces l'important serà que recuperem ràpidament els hidrats de carboni i les proteïnes consumides.
Per a recuperar els hidrats de carboni no tenim encara clar si anem hi ha utilitzar a “Sant Miquel” a la “Amstel” o el “Heineken”, encara que també és possible que hàgem de recórrer al “Cruzcampo”, és este un apartat en què de moment hi ha alguns dubtes.
En el reposat de les proteïnes estan les coses més clares, en la preparació de les brases i de la seua utilització per a les xulles de corder i les llonganisses i botifarres de porc comptarem amb la inestimable col·laboració del xef Juanjo Adriá Arbona que posarà tot el seu saber en l'elaboració d'esta recuperació.
Una altra cosa, per a poder participar en la “The Súper Recovery” cal confirmar l'assistència perquè per al càlcul de totes les proteïnes que necessitarem el xef necessita tindre la màxima informació.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada