IN MEMORIAM

divendres, 1 d’abril del 2011

Carnet.

           Alguns de vosaltres ja tindreu el carnet de Dorsal 19 i els que encara no el tenen l'obtindran en els pròxims dies. El carnet servix perquè ens identifiquem, perquè sapiem els que som i al club que pertanyem encara que per a això no és imprescindible ja que ens coneixem tots.
Però hi ha llocs on resulta interessant que ens coneguen i que ens identifiquen i que de moment són dos, Piscina Municipal de Pego i Esports Colau a Ondara.
En la piscina mostrant el nostre carnet tindrem una rebaixa en l'entrada ja que se'ns aplicara una tarifa reduïda, amb la qual cosa podrem recuperar-nos dels nostres entrenaments i aconseguirem disfrutar dels avantatges que la natació pot aportar als nostres entrenaments amb menys diners.
En Esports Colau mostrant el nostre carnet tindrem un descompte en el material que comprem amb el que de moment ja no tenim excuses per a poder córrer amb unes sabatilles que s'adeqüen als nostres peus, així que de moment ja podem entrenar i recuperar-nos amb un cost un poc més baix.

Ja se que de moment la recuperació per excel·lència en Dorsal 19 és la cervesa i l'entrepà i esta encara no la tenim subvencionada amb el nostre carnet però ho estem intentant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada