IN MEMORIAM

dissabte, 30 d’abril del 2011

CANVI DE CIRCUIT.

El tindre en Dorsal 19 un Equip Oficial de Mesuradors pensava jo que era una sort i un avantatge però resulta que només és un fruit de la necessitat.
El E.O.M. de Dorsal 19 sorgix per les moltes necessitats de mesurar circuits que es té a Pego, en La Mitja Marató ja vam realitzar 3 mesuraments en 3 circuits i la ultima sol 2 dies abans de la celebració de la carrera.
I ara en la XXIX Volta a Peu ens torna a succeir el mateix perquè el circuit que amb tant d'afecte havíem dissenyat i del que teníem demanat els oportuns permisos i després d'haver-lo mesurat, trafic no ens autoritza a utilitzar un tram de carretera per la coincidència amb una carrera de bicicletes que se celebra en Xàbia.

Però tenim sort, el E.O.M. ha buscat ràpidament una alternativa i hui ja estarà mesurat, però també tenim poca sort perquè en La Mitja Marató ja no vam poder oferir als corredors el millor circuit i ara en la XXIX Volta a Peu tampoc anem hi ha oferir el circuit més ràpid, ara bé, estem segurs que oferirem, vistes les circumstàncies, el millor circuit.
Este nou circuit presenta unes característiques diferents, no és tan ràpid pel que serà més difícil véncer al crono però en canvi és un circuit molt tècnic perquè no serà fàcil mantindre un ritme constant, la qual cosa el fa ideal per a l'emprenyament entre corredors ja que serà necessari conéixer les nostres característiques i saber aprofitar-les, tindrem llargues rectes planes per als corredors ràpids, curtes pujades per als corredors amb força i llargues baixades en què podrem utilitzar tota la nostra velocitat i és qüestió de cada un saber utilitzar en el seu profit cada un dels trams.

Els corredors que ja siguen veterans en la Volta a Peu a Pego s'acordaran del famós circuit de Sant Antoni, que ha sigut en moltes edicions la part principal de la carrera, es recordaran de les dos ermites per les quals es passa, Sant Antoni i Sant Sebastian, es recordaran d'eixes vistes sobre el nostre terme municipal i el nostre poble que permetrà a molts corredors disfrutar d'un bonic paisatge.

Van hi ha ser dos voltes molt conegudes per als més veterans, això si, sense les dos pujades al poble, que van hi ha tindre l'aprovació de molts corredors i la crítica d'altres tants però pensem que és el millor circuit que podem oferir enguany.
Així que tornem a brindar, desitjant els millors desitjos per a este nou circuit que naix per la necessitat i ho tornarem a fer amb el “Libiam ne'liete calici” però esta vegada i fent cas d'una critica en la que se'm recorda que el Bríndisi de La Traviata de Verdi és un “duetto” i interpretat per una parella, he triat per tant per a esta ocasió a un fabulós Carreres i a l'excel·lent Caballe per a deixar tranquils els seguidors de Verdi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada