IN MEMORIAM

dissabte, 26 de maig del 2012

Moltes gales i sopars.


Ja estem ací una altra vegada, estem ací com en família, com reunits al voltant d'una taula de braser, cada un ha ocupat bé el seu dia, ha complit la seua tasca i també jo he complit la meua.
Però saludem primer a tots els corredors que es detenen uns instants per a llegir el nostre blog.
Nosaltres no hem perdut la nostra jornada. Hem realitzat el nostre entrenament diari o tal vegada l'anem ha realitzar i hem realitzat totes les tasques necessàries de cada dia. Ara es tracta de no perdre tampoc estos moments que passarem llegint este blog.
Preferisc previndre-vos de seguida, encara que sens dubte l'heu endevinat ja: el que aneu hi ha llegir no mereix potser el nom de discurs – almenys en el sentit que se li dóna generalment a esta paraula- i probablement per eixa raó em pregunte moltes vegades com hauria d'anomenar-lo.
Tenim moltes coses de què parlar perquè han passat molts dies i també moltes carreres, Ondara, Jesús Pobre… Però tenim moltes més coses per davant.

Woody Allen va dir una vegada “M'interessa el futur perquè és el lloc on passaré la resta de la meua vida.” I és veritat, ja haurem corregut a Pedreguer quan llegim açò, i la Volta a la La Marina estarà pràcticament acabada però ens queda molt per córrer.
Haurem d'anar a Benissa a acabar la Volta a la Marina i arreplegar el nostre record però també tenim eixa mateixa nit la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego i al divendres següent la Gala de la Volta a la Marina.
Moltes gales i sopars, actes a què acudim per a donar testimoni del nostre suport a la carrera a peu i també com a representants d'un grup de corredors de Pego.
La primera Gala d'Esports a què vam acudir estos dies va ser en Almansa, en el III Trofeu Dorsal 19, on érem amfitrions i invitats i complíem eixa doble faceta que ens obligava a complir amb les dos.
La següent gala o celebració a què anem hi ha acudir serà la Gala d'Esports de l'Ajuntament de Pego a la que acudirem en la faceta d'invitats.
Hi ha un conegut refrany que diu: "de ben nascuts és ser agraïts", a què podríem afegir: "socialment, a més de correspondre cal agrair".
Si hem sigut invitats haurem de buscar un poc de temps per a donar les gràcies per esta invitació.
Com a esportistes que som i pertanyents a un club esportiu i que al mateix temps som organitzadors d'actes esportius hem de donar les gràcies des d'ací a la regidoria d'esports per haver-se acordat de Dorsal 19 i agrair la seua invitació.

El dissabte 9 de juny en el Poliesportiu de la Trilladora tot membre de Dorsal 19 que vullga acudir ho haurà de comunicar per a poder reservar la taula amb la suficient antelació, serà un sopar de “sobaquillo” en la que si sabem amb prou antelació quants serem podríem preparar alguna cosa de sopar fred per a tots- un pa farcit gran-.
Se que acudir presenta alguns problemes, l'absència total de suport econòmic de la regiduría d'esports no sols a Dorsal 19 sinó també a La Mitja Marató i a la Volta a Peu ens fan acudir amb un poc de malestar, però les nostres queixes són només l'expressió del problema que tenim amb l'Ajuntament i no, en cap manera, del malestar que poguérem provocar si no acudirem.
Dorsal 19 acudirà a la Gala de l'Esport de Pego i col·laborarà perquè siga una nit en què l'esport de Pego siga el protagonista, ja vindran altres ocasions en què manifestarem la nostra discriminació dins de l'esport pegoli. 
Es que no és fàcil sentir-se integrat en un conjunt de clubs i associacions esportives que compten amb un poc de suport econòmic mentres nosaltres hem de promocionar i practicar el nostre esport només amb el suport institucional del nostre Ajuntament.
L'altra celebració que se'ns presenta és la del divendres 15 de juny, la Gala de l'entrega de trofeus de la Volta a la Marina. En esta ocasió, un any més, tornem a jugar el doble paper d'amfitrió i invitat. Som organitzadors de la Volta a la Marina i per tant també de la seua Gala d'entrega de Trofeus i també ens sentim invitats perquè som participants en totes les carreres de la Volta a la Marina.
Dorsal 19 com no podia ser d'una altra manera assistirà i a més ajudara econòmicament a tots els seus socis que vullguen ser participes de la festa de la carrera a peu en la comarca.

És una reunió en què serem corredors, tindrem al nostre voltant a tots els contrincants de la Marina, encara que esta vegada no els coneixerem per les seues vestimentes, ni pels colors dels seus clubs, si no que anem hi ha haver de fer un esforç per a conéixer-los amb la roba de carrer. És un acte en què tots els anys s'ha passat una nit agradable i en la que Dorsal 19 d'alguna manera sempre esta present, és després del nostre Trofeu Dorsal 19 la cita que presenta més al·licients. Enguany podem acudir en la doble faceta, l'any que ve tal vegada només com a participants però Dorsal 19 no ha d'estar absent de cap manifestació en què es recolze la carrera a peu.
Així que si vols assistir posa't en contacte i el club realitzara la reserva.
Com veieu tenim algunes activitats per realitzar ja que no tot va hi ha ser entrenar i competir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada