IN MEMORIAM

divendres, 8 de juny del 2012

I Gala de l'Esport a Pego.


Sempre m'han agradat les paraules de Saint-Exupéry en El Principito: “És el temps que vas perdre per la teua rosa el que la fa tan important”.
Però saludem primer a tots els que perden un poc del seu temps per la carrera a peu.
El que fa important un esport no depén de la qualitat amb què el practiquem si no de com siga d'especial per a nosaltres. Són eixos xicotets moments que dediquem tots els dies a practicar-lo i a divertir-nos amb ell.

Dins d'eixos moments també esta el de relacionar-nos amb els esportistes d'altres esports ja que ens fan valorar com són d'importants també les altres activitats.
Este dissabte acudirem a la I Gala de l'Esport a Pego i allí ens assentarem amb els altres esportistes, que igual que nosaltres, valoren com nosaltres els seus esports.

Encara que des de fora puga paréixer que tots els esports són iguals i igual d'importants la veritat és que encara que puguem admirar als demes esportistes, el nostre sempre serà el millor. Ja que és la carrera a peu a la què hem dedicat molts dels nostres dies. Ja que és a ell al què dia darrere de dia hem anat coneixent. Ja que és la carrera a peu, qui ha escoltat molts dels nostres laments, de les nostres alabances, o l'hem maleït, o també, algunes vegades ens a vist plorar de patiment o riure de satisfacció.

A cap dels altres esports hem dedicat tantes emocions, no són pareguts al nostre esport. Dorsal 19 a fet de la carrera a peu el seu esport i ara és únic en el món.
Este dissabte en la Gala de l'Esport representarem a l'esport més important, estarem rodejats de molts esportistes que 

representaran a esports més nombrosos, amb més pressupostos i Dorsal 19 representara al seu esport i ho farà amb la satisfacció de representar a uns esportistes que practiquen un esport pur, on l'absolutament important no és guanyar si no simplement divertir-se practicant-lo. El representarem amb satisfacció ja que és el nostre esport.
Fins al dissabte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada