IN MEMORIAM

dissabte, 9 de juny del 2012

Comença la Marató de València 2012.


Ens estem acostant a juliol i ja ens hem de preparar per a començar de nou l'entrenament per a la Marató de València, ja se que alguns encara s'estan recuperant de la passada edició però en este món de la carrera a peu el temps passa, si és possible, més de pressa.

Però saludem primer a tots els que al novembre realitzaran eixe viatge de 42195 metres. Tots els que estiguen pensant a córrer la Marató de València, durant este mes de juny ens deuríem centrar a realitzar un entrenament amb una forta base aeròbica.
Quan isquem a córrer no ens deurem preocupar de mantindre cap ritme en especial si no que ens bastara d'usar com a referència la nostra respiració.
Devem tindre en compte que ara només ens interessa establir una bona base aeròbica així que entre 40' i 90' tindrem suficient.
Podem eixir tots els dies això si el nostre ritme deuria ser suau, a una velocitat en què puguem parlar normalment, repetisc parlar normalment.
Com és normal a este ritme el combustible que utilitzarem seran els greixos.

L'entrenament podria ser paregut al següent:
Dilluns.- 40 minuts a ritme lleuger, parlant de la Volta a la Marina.
Dimarts.- Descans.
Dimecres.- 45 minuts parlant de la carrera de Benissa.
Dijous.- 50 minuts parlant de la I Gala d'Esports.
Divendres.- Descans. Hem d'acudir a la Gala d'entrega de premis de la Marina.
Dissabte.- 40 minuts parlant de com va ser de divertida la Gala.
Domingo.- 1 hora de carrera queixant-nos de la calor.

Esta podria ser la setmana tipus fins a arribar al mes que ve, que haurem de realitzar les proves per a establir els nostres ritmes d'entrenament.
Recordar-vos que cal eixir a córrer i poder parlar i que els temes que hem suggerit són com a exemple, parlar de la crisi econòmica no és un bon tema perquè augmentara les nostres pulsacions i durant este mes el nostre ritme ha de ser aeròbic, així que tranquils.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada