IN MEMORIAM

dimecres, 20 de juny del 2012

Primer test de la temporada.


Una definició de test podria ser la següent: és la realització d'un protocol dissenyat per a valorar una o diverses facultats d'un individu. Podem realitzar un test per a valorar la força, la capacitat aeròbica o anaeròbica, per a determinar el seu llindar, etc. Però la funció principal d'un test per a nosaltres és el control de l'entrenament.

Però saludem primer a tots els que el divendres 6 de juliol realitzaran el nostre test pensant ja en la marató de València i saludem també a tots els que realitzaran el nostre test pensant només a comprovar el seu estat de forma i passar una agradable vesprada nit en les pistes per a després poder recuperar-se amb un suculent sopar en les pistes.
El divendres 6 de juliol en les pistes d'atletisme anem a reunir-nos tots els que vullguen provar un tres mil en pista, el realitzarem a fi de prendre els temps a tots i poder preparar una primera fase de l'entrenament per a la marató de València.
En realitat realitzarem tres proves, la primera de 3 quilòmetres per a tots els que pensen que poden baixar dels 13 minuts i la segona per als que sàpien que superaran eixos 13 minuts, després realitzarem una tanda de mil metres per a tots els que porten pocs quilòmetres en les seues cames.

L'horari serà el següent; ens reunirem en les pistes d'atletisme a les 20,00 h.
Calfarem i estirarem durant 30 minuts.
A les 20,30 realitzarem la primera carrera de 3 quilòmetres.
A les 20,45 la segona carrera de 3 quilòmetres.
A les 21,00 realitzarem els mil metres.
A les 21,30 donarà començament l'avituallament líquid i solid a base de xulles de diversos tipus, llonganisses, botifarres i molta cervesa sense oblidar-nos de les ensalades i del pa.
Podeu vindre tots els que vullgueu, si només t'abellix córrer no cal que ens ho confirmes, solament que et presentes en les pistes amb unes sabatilles serà suficient.

Però si a més vols recuperar-te completament de l'esforç després de realitzar les carreres ens hauràs d'avisar per a controlar la quantitat de proteïnes i hidrats de carboni que deurem comprar, la forma és molt senzilla o ens ho dius en directe o ens envies un e-mail a dorsal19@gmail.com , recorda el divendres 6 de juliol a les 20,00 en les Pistes d'Atletisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada