IN MEMORIAM

dilluns, 11 de juny del 2012

Tornarem a la Reprimala.


Ja estem confeccionant el nostre calendari d'activitats però vaja per davant la de juliol.
Però saludem abans a tots els que els agrada sentir en els seus cossos les sensacions de la carrera a peu.


Tornarem el mes que ve a la via verda que unix la Reprimala amb Lorcha, que podràs repassar en les entrades de l'any passat, fent clik en; -Reprimala-Lorcha- Reprimala- i en la - Alcoi to Gandia Railway and Harbour CO. Ltd. – En estes dos entrades podràs recordar com és la ruta.
Moltes vegades quan parlem amb els nostres companys de les xicotetes aventures i experiències que tenim mentres correm no comprenem exactament el que ens volen explicar. Ens trobem perduts, sense comprendre exactament el que ens volen transmetre, òbviament ens esta faltant alguna cosa. Per molt que canviem impressions sobre eixa carrera no arribem a estar satisfets del tot perquè no entenem exactament el que ens volen descriure.

Quan ens succeïx açò és que ens esta faltant un concepte essencial, l'aplicació als sentits.
Eventualment cal preguntar-se: “Quan tenim estes xarrades, estem assentats tranquil·lament prenent-nos unes cerveses?” Generalment la nostra resposta sol ser si. “Bé” llavors no ens estranye que no puguem aplicar correctament el que ens conten als nostres sentits. Com podem sentir el que va sentir el nostre company quan baixava per la via verda de la Reprimala mentres estem assentats 
confortablement, a gust, i còmodes en una taula d'un bar amb l'aire condicionat?.
Qual és llavors el nostre suggeriment, repetir de nou l'excursió perquè tots puguen disfrutar i sentir en els seus cossos les seues pròpies sensacions.
Amb totes les nostres bones intencions, moltes vegades som platònics, tractem massa, de fer que les nostres ments senten mentres els nostres cossos s'assenten fresquets o calentets, segurs i sense involucrar-se.  Les experiències físiques i les dels nostres propis cossos juguen un rol molt important a l'hora de comprendre la carrera a peu.

Pa què alguna cosa siga real, ha de ser real!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada