Ja estem
confeccionant el nostre calendari d'activitats però vaja per davant la de
juliol.
Però saludem
abans a tots els que els agrada sentir en els seus cossos les sensacions de la
carrera a peu.
Tornarem el
mes que ve a la via verda que unix la Reprimala amb Lorcha, que podràs repassar
en les entrades de l'any passat, fent clik en; -Reprimala-Lorcha- Reprimala- i
en la - Alcoi to Gandia Railway and Harbour CO. Ltd. – En estes dos entrades
podràs recordar com és la ruta.
Moltes
vegades quan parlem amb els nostres companys de les xicotetes aventures i
experiències que tenim mentres correm no comprenem exactament el que ens volen
explicar. Ens trobem perduts, sense comprendre exactament el que ens volen
transmetre, òbviament ens esta faltant alguna cosa. Per molt que canviem
impressions sobre eixa carrera no arribem a estar satisfets del tot perquè no
entenem exactament el que ens volen descriure.
Quan ens succeïx
açò és que ens esta faltant un concepte essencial, l'aplicació als sentits.
Eventualment
cal preguntar-se: “Quan tenim estes xarrades, estem assentats tranquil·lament
prenent-nos unes cerveses?” Generalment la nostra resposta sol ser si. “Bé”
llavors no ens estranye que no puguem aplicar correctament el que ens conten
als nostres sentits. Com podem sentir el que va sentir el nostre company quan
baixava per la via verda de la Reprimala mentres estem assentats
confortablement, a gust, i còmodes en una taula d'un bar amb l'aire
condicionat?.
Qual és
llavors el nostre suggeriment, repetir de nou l'excursió perquè tots puguen
disfrutar i sentir en els seus cossos les seues pròpies sensacions.
Amb totes les
nostres bones intencions, moltes vegades som platònics, tractem massa, de fer
que les nostres ments senten mentres els nostres cossos s'assenten fresquets o
calentets, segurs i sense involucrar-se.
Les experiències físiques i les dels nostres propis cossos juguen un rol
molt important a l'hora de comprendre la carrera a peu.
Pa què alguna
cosa siga real, ha de ser real!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada