IN MEMORIAM

dimarts, 28 de juny del 2011

Reprimala-Lorcha- Reprimala.

Ja esta clar, l'ultim entrenament de qualitat que realitzarem abans de la Carrera de Dorsal 19 que enguany se'n va hi ha realitzar en Rubielos de Mora el 23 de juliol del 2011 va hi ha tindre lloc el pròxim 10 de juliol del 2011.
Va hi ha ser amb 13 dies d'antelació, temps més que suficient per a poder-nos recuperar i temps també per a triar la nostra tàctica de carrera segons ens trobem.

Com ja suposeu el circuit és el del Barran de l'Infern que ens portara des de la Reprimala fins a Lorcha i tornar.
Hem preparat com sempre dos possibilitats, una de 20 Km. que pujarà fins a l'estació de Lorcha i un altre amb 18 Km. que anira directament fins a Lorcha.
Així que el control d'avituallament que es troba en la font que hi hi ha en l'entrada de Lorcha serà el Km. 10 per a uns i el 9 per a altres i la desviació es realitzara un poc abans d'arribar al Km. 8.

La diferència no esta només en la distància sinó en les dos pujades a l'estació que s'eliminen en el circuit més curt, amb la qual cosa el grup que isca més tranquil va hi ha tindre temps de recuperar i així permetre que s'arribe sempre en grup.
Una altra de les característiques d'esta excursió va hi ha ser el pas pels túnels i la utilització de les llanternes, que haurem de portar, només les portarem durant el primer quilòmetre ja que els dos túnels en què les anem hi ha utilitzar es troben en este quilòmetre, la idea és deixar-les a l'eixida del segon túnel i al tornar arreplegar-les per a tornar-les hi ha utilitzar una altra vegada.

Tenim una altra cosa original i va hi ha ser el control d'avituallament del quilòmetre 15, ja que el del 5 pensem que no serà necessari, si fa molta calor el club posarà a disposició dels corredors un botelleta d'aigua que haurem de portar fins al Km. 5 i que utilitzaríem al tornar en el Km. 15, sempre que no ens acompanye ningú amb una bicicleta, en este cas l'aigua anira en la bici.
Però anem a la part tècnica, com veieu en el perfil, comencem a 150 m d'altura i anem pujant a poc a poc fins a aconseguir els 275 metres en el quilòmetre 8, des d'ací uns continuaren pujant fins als 290 metres en l'estació de Lorcha i els altres baixaren fins a 260 metres on es troba la font de Lorcha.
La tornada és un suau descens amb una curta pujada fins a l'antiga via del tren.


Els ritmes que hem pensat com sempre es diferencien en un minut per quilòmetre perquè tots puguen córrer tranquils. El ritme ràpid estarà al voltant dels 5,25 per als ràpids així que el lent serà de 6,25 eixe quilòmetre menys el la part final farà que ens trobem tots a Lorcha.
En la baixada els ritmes seran sens dubte molt diferents, nosaltres vam baixar tranquil·lament per davall dels 5 minuts així que és fàcil que els mes lents baixen sense problemes dels 6 minuts pel que ens agruparem en l'avituallament del quilòmetre 15.

Com veieu un circuit agradable, on no farà calor i apte per a tots els nostres corredors. La cita com és habitual en estos casos serà a les 6,45 hores, esta vegada en el Bar la Forana, per a eixir cap a la Reprimala a les 7,00. Si tot funciona bé a les 8,00 ja estarem corrent i a les 10,00 esmorzant en un bar de Villalonga que esta en estos moments per decidir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada