IN MEMORIAM

dissabte, 5 de setembre del 2015

La 5a etapa pa oblidar-nos de córrer corrent.

     Hem escrit tant sobre les etapes d'este “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 que ja no sabem que dir, hem animat de tantes formes a participar en les etapes que ara ja no ens queden motius nous pels que hauríem d'acudir a la 5a etapa.

     I és una danya, perquè la majoria de nosaltres no se sol acostar a córrer per esta via verda si no és en esta excursió que realitzem una vegada a l'any. Voler ara ressaltar este circuit sobre els altres és un esforç que pense molt esgotador i que no aconseguiria convéncer a quasi ningú pel que guardare forces per a la pròxima etapa.
     I llavors que diem de la “Reprimala-l'Orxa-Reprimala”? Res. Anem hi ha dedicar esta etapa a tranquil·litzar-nos i preparar-nos per a tot el tràfec que se'ns ve damunt en les pròximes setmanes, anem hi ha relaxar-nos i disfrutar del paisatge d'este barranc per on s'ha obert pas el Serpis i l'home a obert un camí per a comunicar-se, anem a oblidar-nos de les presses i de tràfecs.
     L'entrenament este estiu ha sigut ardu, desgastan i també acalorador, el nostre cos no és un camió de càrrega, ni una maquina que funciona tots els dies sense parar sinó que necessita el seu descans i un relaxant esplai, necessitem un descans actiu.

      Així, aprofitem el cap de setmana del 13 de setembre per a relaxar sobretot la nostra ment, el nostre estat anímic i oblidar-nos de córrer corrent.
     Pot paréixer estrany però si ja hem notat que quan eixim a córrer ens oblidem de la majoria dels nostres problemes Per què no puc oblidar-me de l'estrés de córrer corrent? Ara quan mirem els entrenaments que ens esperen esta tardor molts de nosaltres comencem a posar-nos nerviosos, a pensar que se'ns farà dur realitzar els nostres objectius i és hora de detindre'ns i relaxar-nos.
     El corredor i més inclús si és possible el de Dorsal 19 ha de sentir de tant en tant l'esperit “Ítaca” eixe recordar que l'important sempre ha sigut el procés d'arribar, ja siga a meta o hi ha aconseguir la nostra marca. Anar acumulant entrenaments per a anar-nos-en superant i acostar-nos als nostres objectius.

     La 5a etapa d'este “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 és perfecta per a oblidar-nos del rigor dels entrenaments i córrer només pel plaer de desplaçar-nos pel Racó del Duc a un ritme un poc més ràpid que caminar oblidant-nos de tots els tràfecs que ens pot arribar a produir el córrer per a aconseguir arribar al nostre objectiu.
     Córrer en la “Reprimala-l'Orxa-Reprimala” és una ocasió per a tornar a córrer amb nosaltres mateixos, a córrer dins de nosaltres mateixos, i l'entorn ens ajudara, es corre dins d'un barranc com en l'interior d'una església romànica tranquil·la i silenciosa, comencem corrent per dins d'un túnel, i acompanyats pel murmuri de les aigües del Serpis i és així corrent lliurement, sense presses és com millor idealitzem la carrera a peu i podem meditar sobre tots els nostres objectius i mostrar-nos al nostre verdader corredor.

     En fi, una etapa sense llistes, sense presses i una ocasió per a esbrinar el que som, el que desitgem i estem disposats a aconseguir com a corredors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada