IN MEMORIAM

dimarts, 29 de setembre del 2015

Sa acabat el “II Open summer circuit training”

     Sa acabat, el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 com quasi tot en esta vida s'acaba i ho ha fet en “El camí de Al-Azraq” i amb un esmorzar on hem agraït als organitzadors de cada una de les etapes el seu esforç perquè tot isquera ben així com als corredors que han participat en totes les etapes del circuit.

     Com ha de succeir en estos casos este final serà el principi d'una altra aventura dins de Dorsal 19, hem passat un estiu divertit organitzant i corrent en llocs pels quals no solem entrenar.
     Enguany s'ha aconseguit involucrar a molts corredors en l'elaboració de tot el circuit el que assegura una continuació en els pròxims anys, si, hem sigut molts els que hem participat en la seua preparació i posada en marxa però molts més els que han corregut i eixe era l'objectiu, córrer.

     Han sigut tres mesos, vam començar a Orba a principis de juliol i acabem a finals de setembre, tres mesos on teníem una cita cada 15 dies amb Dorsal 19 i un circuit diferent cada vegada.
     Han sigut també al voltant de cent quilòmetres els que hem corregut, amb tot el treball de planificació que això comporta, molts també els controls d'avituallament que hem posat i incomptables litres d'aigua els repartits i com oblidar-nos dels quilòmetres amb cotxe que hem hagut de recórrer per a arribar a l'eixida de cada etapa.

      No podíem acabar sense recordar els entrepans i les cerveses que ens hem pres després de cada etapa i les sucoses conversacions que hem tingut a l'hora dels cafés i és que ha sigut un bon estiu el que ens ha proposat el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19.
     Però tot açò és ja aigua passada, i “aigua passada no mou molí” així que guardem en la nostra memòria els bons moments que hem passat este estiu i comencem amb el que ens espera esta tardor.
     La primera cosa que tenim per davant és el VI Trofeu Dorsal 19, que com tots ja deveu saber perquè porta des de febrer anunciat en el blog, l'anem hi ha celebrar en Mora de Rubielos i corrent el seua mitja marató el dissabte 24 d'octubre. Encara que és cert que una cita també molt important serà el diumenge 18 d'octubre on a València molts dels nostres corredors van hi ha intentar millorar la seua marca en mitja marató.

     En fi comencem ja amb el VI Trofeu de Dorsal 19, cal reservar seients per a l'autobús, cadires per al sopar i dorsals per a la carrera, per la qual cosa qualsevol mitjà serà bo per a comunicar-nos les reserves.
   Els preus són els següents:
Socis: 10€ en els que estarà inclòs, l'autobús, el sopar i el dorsal per a la carrera.
No socis: 25€ en els que estarà inclòs, l'autobús i el sopar.

     En les pròximes entrades anirem donant més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada