IN MEMORIAM

divendres, 18 de setembre del 2015

Un “mèrit sobrenatural”.

     He estat estos dies repassant les etapes del “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 que acaba el pròxim 27 de setembre amb “El camí de Al Azraq”, i m'ha cridat l'atenció els corredors que poden realitzar la totalitat del circuit.

     Els corredors sabem que per a aconseguir arribar als nostres objectius hem de ser constants i perseverants. Els que correm maratons ho sabem molt bé, hem de ser constants en els nostres entrenaments diaris i perseverants durant uns quants mesos per a mantindre eixos entrenaments.
     Diversos corredors en Dorsal 19 han tingut la suficient constància per a participar en totes les etapes, i han hagut de ser perseverants durant tot l'estiu per a arribar a la ultima etapa amb la possibilitat de poder realitzar complet el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19.
           Pot paréixer que no siga un gran mèrit i que no tinga molta importància, però llavors tampoc ho seria realitzar la Volta a la Marina, és veritat que en cap lloc es deia que calia completar totes les etapes ni que era un objectiu que seria recompensat d'alguna manera i ací radica el mèrit d'eixos corredors. Haver realitzat tot el circuit sense esperar res a canvi, només pel plaer de participar.

     Estic segur que moltes persones entenen la paraula "mèrit" com "el que servix d'alguna cosa" i és quasi inevitable que la gent senta que la frase "no té mèrit" equival a "no importa que ho faces."
     Però els corredors sabem distingir molt bé el que significa la paraula “mèrit” i el “mèrit” que va més enllà de la nostra “naturalesa”.

     Els corredors realitzem molts entrenaments que requerixen molta voluntat i ens esforcem a tindre una vida saludable per a aconseguir una marca o acabar una marató i tot eixe esforç té un “mèrit” natural ja que és propi de la nostra naturalesa, esforçar-nos per a aconseguir quelcom. I sabem que moltes vegades eixim a córrer i realitzem eixos mateixos entrenaments i ens esforcem només pel plaer de córrer i este és un “mèrit” que va més enllà.

      Els corredors que poden realitzar complet tot el “II Open summer circuit training” de Dorsal 19 tenen un “mèrit” un poc per damunt del natural o normal, els agrada córrer per córrer.

     Anem hi ha esperar que acabe el “El camí de Al Azraq” per a saber els que tenen eixe “mèrit” que esta per damunt del “mèrit natural” o siga un “mèrit sobrenatural”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada