IN MEMORIAM

dissabte, 21 de maig del 2016

El 20è Circuit a peu Marina Alta ha tornat.

El cap de setmana passat que el 20è Circuit a peu Marina Alta ens va donar descans, vam aprofitar per a acudir a altres carreres i començar a posar en marxa el II Relleu 24 x 1 hora de Pego i per a ultimar la secció de muntanya de Dorsal 19. Certament mai es descansa del tot en Dorsal 19. 

Hi ha un treball fosc, silenciós que es realitza en un club, que realitzem sense donar-nos compta i que no apareix en les classificacions de les carreres. Entre bastidors, en entrenaments solitaris, en xicotets grups, en qualsevol lloc on es reunisquen alguns dorsaleros allí s'estarà fent club. 
No solem adonar-nos de la importància que tenen les nostres xicotetes reunions per a la consistència d'un club, és la millor forma d'anar afegint xicotetes peces que ens van fent créixer i tindre més activitats, més apartats i més seccions. 
De totes maneres no vam estar descansats, vam estar en diverses carreres, com podeu comprovar en la informació de Ràdio Pego, i d'on jo destacaria les nostres eixides fora de les nostres fronteres, a La Mitja de Mora de Rubielos i sobretot a Vitòria a córrer la seua marató.
Tots ja sabeu el que representa una marató, molts mesos de preparació i molts quilòmetres d'entrenament amb el sacrifici que això comporta, encara que Alberto i Vicent Sendra són dels que no els molesta passar-se hores damunt de les sabatilles.


Va ser un cap de setmana dedicat a establir les pautes que mouran les nostres activitats durant tot l'estiu, perquè res més acabar el II Relleu 24 x 1 hora de Pego haurem de començar amb el  “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 i acudir al Burgo d'Osma.  Sense oblidar-nos que tenim abans dos Gales d'entrega de premis a què hem d'assistir.
Tenim la sort en Dorsal 19 de tindre a molts corredors que reconeixen la diferència entre col·laborar i implicar-se, el que ens permet tindre tanta activitat. Com passa amb el famós exemple del plat d'ous fregits amb beicon: on la gallina col·labora i el porc s'implica.
En fi, anem a preparar-nos per a esta vesprada anar-nos-en a córrer, el 20è Circuit a peu Marina Alta ha tornat, així que a córrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada