IN MEMORIAM

dilluns, 12 de desembre del 2022

Ha arribat l'hora de federar-se

 

Com la majoria de nosaltres ja sabrem, se'ns acaba l'any i s'estan acostant les dates per a federar-se, així que cal prendre aquesta senzilla decisió que ens marcara una part important de 2023.

Ho podem fer de tres formes diferents, més ben dit, en tres especialitats diferents; dos en la Federació Espanyola d'Atletisme i en la Federació d'Esports de Muntanya.

En els enllaços següents es troben totes les dades que ens poden resultar interessants.  https://www.rfea.es/licencias/licencias_ventajas_beneficios.html  

https://www.rfea.es/licencias/cuotas.html

https://fedme.es/licencia-fedme/

Vull aclarir que per al trail running ens pode
m federar en l'RFEA o en la FEDEME.

Enguany resulta especialment interessant la fitxa federativa ja que pensem donar suport a la nostra presència ja siga com a club i individualment a diversos campionats autonòmics i nacionals on la fitxa serà necessària a més d'una marca mínima per a les competicions en pista, aclarir també que per a les competicions en asfalt de veterans i cross autonòmic no són necessàries les marques mínimes.

Com a exemple podeu mirar el calendari de competicions de veterans: https://www.rfea.es/veteranos/calendario.html

Aquesta nova temporada pensem ocupar-nos més de l'esport federat i secundar-lo fins on es puga. Començarem per intentar estar representats en el campionat d'Espanya de marató per a veterans a celebrar a Múrcia el mes vinent de febrer i acudir amb la millor preparació al de mitja marató que se celebrarà a Santander al maig. En fi, projectes que esperem es puguen arribar a complir.

Per cert, per a federar-se en la FEDEME només és necessari entrar en la web i emplenar el formulari mentre que les fitxes per a la RFEA haurem de passar les dades a Rafa o a mi.

Cal recordar que per a la RFEA tenim fins a final d'any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada