IN MEMORIAM

dilluns, 12 de desembre del 2022

L'entrenament del Polvoro i San Silvestre.


     Ja ens haurem felicitat el Nadal quan ens vegem per a realitzar l'Entrenament del Polvoro i la nostra particular Sant Silvestre el 31 de desembre, estic segur que encara no ens haurem vist tots i podria assegurar que la majoria de les felicitacions les haurem realitzades sense fer-nos una abraçada, ni un bes i ni tan sols la mà. I és que hui dia utilitzem molt els mitjans electrònics i és per això pel quel l'entrenament del Polvoro té importància.

Aqueix matí del dissabte 31 de desembre l'aprofitarem per a desitjar-nos un Feliç 2023 i ho farem sense utilitzar cap mitjà digital, sinó que utilitzarem simplement les paraules de viva veu i el nostre cos per a transmetre el nostre desig de Felicitat, oblidant els tan usats emoticonos, després cadascun, a la nit, ja acomiadarà l'any i donarà la benvinguda al nou any amb els seus, però el matí serà per a fer això que tant ens agrada; córrer.

El final de l'any i el començament del següent formen un temps que convida naturalment a la reflexió i amb raó la nostra societat dona tanta rellevància a la nit de Cap d'any i l'Any Nou.

 Per als corredors arribar al final d'un any i estar encara corrent és símptoma de que no hem tingut un mal any. Si som encara membres d'aquesta gran família de corredors, llavors hem tingut un bon any, prescindint de si hem aconseguit les marques que desitjàvem o de si estem lesionats o qualsevol altre problema. A més, si estem contents cada vegada que podem eixir a córrer i pensem que podem continuar corrent l'any que ve, llavors entrarem en 2023 amb el peu dret.

 Sospite que el 2022 va ser per a tots nosaltres un any de fortuna desigual. Vam tindre els nostres moments de baixa forma i alguna lesió, i el nostre estat de forma ens va produir algunes angoixes i maldecaps. Però estic segur que, per a tots nosaltres també, l'any va tindre les seues alegries i les seues emocions, les seues bones carreres i moments extraordinaris.

     El 2022 l'anem ha acabarlo amb l'entrenament del Polvoro, serà el ultim acte de Dorsal 19 en el 2022.

     Ens reunirem per a començar a córrer en el passeig Cervantes, els que vullguen prendre's un café el podran fer en l'Alacantíno a les 08:30 hores, per a començar hi ha córrer a les 09:00 hores.  

En acabar, que no serà més tard de les 10:00 hores hi haurà una pallorfa a càrrec del club per a celebrar l'any nou, la beguda no estarà inclosa, així com els entrepans per als que desitgen esmorzar, i es podrà demanar en el mateix bar.

Vull recordar que la disfressa serà opcional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada