IN MEMORIAM

dissabte, 29 de novembre del 2008

DIUMENGE 28 DE DESEMBRE.


Hui que dispose de tota la vesprada per a poder estar davant de l'ordinador ja que l'entrenament de hui ja esta realitzat, que com veureu no ha sigut molt exigent ja que Carmen, "el Blanco" i jo hem tingut molts temes de què parlar i això es nota en els ritmes.

Però en canvi si no hem avançat molt en la carrera si que hem acabat d'aclarir l'eixida de Nadal.
Resulta que ahir ens vam reunir a sopar alguns corredors i entre altres coses vam pensar a realitzar el diumenge 28 de desembre, un entrenament llarg i després reunir-nos per a dinar, l'eixida seria des de les pistes d'atletisme a les 9 del matí i la distància variara depenent del nivell de cada u.
En principi seria el circuit de 21, 500 quilòmetres que recorre tot el nostre terme municipal, Sant Antoni, Marjal, Montañeta Verda i Mustalla.
Mes avant ja posarem el circuit i les seues variants per als que no puguen realitzar tants quilòmetres així com on estaran els avituallaments.
En dies successius continuarem donant mes dades.

Un altre dels interrogants que se'ns presenten quan entrenem al matí és que prendre, com ja sabeu este matí ha sigut un café amb llet però si entrenem a penes ens alcem, és millor que deixem el desdejuni per a després, sempre que la nostra activitat no es prolongue més d'una hora i siga d'intensitat moderada.
Durant l'exercici, el cos deu redirigir el fluix sanguini des dels músculs de l'estómac cap als músculs implicats en el moviment, per la qual cosa l'aliment que prenguem no serà digerit a temps per a aportar-nos energia.
Llavors té més importància el que vam sopar la nit anterior. Hauríem de prendre un sopar rica en hidrats de carboni que seran consumits per l'activitat intensa de l'endemà, amb un poc de proteïnes per a mantindre i reparar els músculs. Això sí, si l'exercici que realitzem a penes ens alcem és de llarga duració o molt intens, no ens va a quedar més remei que alçar-nos més enjorn i donar-li temps al nostre cos per a digerir el desdejuni. Cada persona és distinta, però no servix només mitja hora. Les nostres sensacions ens ajudaran a calcular quant de temps necessitem per a digerir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada