IN MEMORIAM

diumenge, 21 de desembre del 2008

XII CROSS COMARCAL DEL NADAL

El passat 21 de desembre, va tindre lloc el XII Cross Comarcal de Nadal en la Marina Alta. Aquesta edició va tindre lloc a la localitat de Pego i la seva organització va recaure en l'associació Dorsal 19. Malgrat que molts dels seus membres es trobaven disputant les carreres populars d'aquest dia, encara va poder aportar una part a l'acte que es va realitzar a les pistes d'atletisme.
El circuit, mixt entre pista i gespa, i amb una distancia de 400 metres aproximadament, feu les delícies dels quasi 250 xiquets participants en les diverses categories.
A les 10:00 es donà l'eixida a la categoria inferior, corresponent als prebenjamins femení, que sols pegaven una volta al circuit marcat.

Després se succeir-ne els prebenjamins masculí amb la mateixa distancia, els benjamí femení que donaven dues voltes al camp, recorrent així una distancia de 800metres, els benjamí masculí, per passar a l'aleví amb una distancia de 1200 metres, el que equivalia a 3 voltes. A meitat matí, es donava l'eixida a les curses tant femenina com masculina dels cadets, que, amb 4 voltes al camp, recorregueren una distancia d 1600 metres. Per acabar, sobre les 12:10 es va donar l'eixida a l'ultima de les categories; la categoria infantil, que varen donar 5 voltes al circuit, completant aixi la jornada amb una distancia de 2000 metres.
A les 12:30, i amb la presencia en la tribuna dels regidors d'esports de diversos pobles de la comarca, es va fer entrega dels trofeus als tres primers classificats de cada categoria. Donant aixi per conclusa una jornada d'atletisme en la que ha acompanyat i molt el bon dia que havia eixit.