IN MEMORIAM

dissabte, 11 d’abril del 2009

MAI ÉS TARD SI ARRIBA.

Espere que hui es puga donar per acabada la llista de corredors de Pego que participa en la Marató de València.
Com resulta que som cada vegada mes els pegolins que s'animen a córrer i alguns d'ells ho fan en el “exili”, i ens resulta difícil saber on corren i quan, saber si s'atrevixen a participar en una Marató deuria ser una tasca fàcil però la realitat ens diu que no. 
Córrer és una activitat que es fa moltes vegades en solitari, que no necessita cap instal·lació, i que es practica a qualsevol hora i açò fa que els nostres corredors es troben escampats, els que es troben fora de Pego troben dificultat els caps de setmana per a eixir a córrer en companyia i açò porta a no poder tindre informació sobre ells.

Són estes xicotetes fallades, que espere anem solucionant a poc a poc, amb un poc d'informació e intentar tindre uns entrenaments programats per a poder-nos reunir, com el de dema matí.
Tot açò ve al cas al comprovar este matí que Ángel Sastre, es va atrevir per segona vegada amb la marató de València igual que ho va fer Rafa Lull i perquè conste, ací estan els seus temps i la nostra felicitació, i esperem que la pròxima vegada estar millor informats.
MARATÓN DE VALENCIA. 
Angel Sastre: 04:16:48.
Rafa Lull: 04:38:03.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada