IN MEMORIAM

dilluns, 12 de desembre del 2011

Cirrcuit provat.

          Ja hem provat el recorregut de la II Mitja Marato “Vila de Pego”, ha sigut a les huit del matí i catorze han sigut els corredors que han volgut ser els primers a assajar este nou circuit. Però saludem abans als 14 que han realitzat la prova.

Quan analitzem el circuit d'una carrera ens sol succeir que el valorem en funció de les nostres facultats i els nostres gustos, si entrenem en ciutat ens agraden els circuits en el camp i al revés, si som corredors amb força en les nostres cames no ens importen les pujades i les baixades i si som corredors fins que ens agrada triar un ritme i seguir-lo preferim un que siga pla i així podríem continuar amb cada tipus de corredor.
Però si som corredors i a més organitzadors llavors tenim un problema difícil de resoldre perquè hem d'intentar acontentar a diferents tipus de corredors, a la policia local, als habitants del poble i sobretot ens hem d'adaptar a les infraestructures que tenim i als nostres carrers i carreteres.

Com veieu molts elements que posar en el mateix sac, però hem intentat acontentar a molts, ja que a tots va hi ha ser impossible.
La policia pensa que serà complicat regular el trafique, el regidor que es toca poc el poble, el corredor que té massa pujades i baixades, l'automobilista que no pot arribar a sa casa per la seua ruta habitual, la Diputació i Trafique desgraciadament no sabrem el que pensen fins a dies abans. En fi esperem que agrade a la majoria de corredors, a la majoria dels organitzadors i a la majoria de Pegolins.
Este matí al provar-lo ens n'hem adonat que encara que són dos voltes iguals són molt diferents.
L'eixida amb un primer quilòmetre en el mateix passeig no representa cap problema, les revoltes igual que la primera rotonda pense que no representara cap obstacle per als que vullguen córrer ràpid així com els 5 primers quilòmetres que es realitzen en un lleuger descens, a partir d'ací comencem una lleugera pujada que ens portara fins al quilòmetre 9,5 que es troba en la Plaça de l'Ajuntament, este serà el punt més alt del circuit i per a arribar ací haurem atrevessat durant 1,5 quilòmetres el nostre poble, després tenim una suau baixada fins al quilòmetre 15 i per a molts els tres següents quilòmetres van hi ha ser els més durs ja que la lleugera pujada la nostra vista no l'aprecia i van hi ha ser les nostres cames les que ens la indicaran i generalment quan succeïx açò punxem.

Les tres curtes pujades que tenim en el poble al ser visibles, normalment regulem la nostra velocitat i no ens solen enganyar però són les suaus baixades i pujades les que ens porten hi ha no regular bé el nostre ritme.
Jo, pense que és un circuit equilibrat ja que és urbà i rural, pla i amb desnivells, fàcil de córrer per al que vullga divertir-se i molt tàctic per al que vullga competir, en fi es el nostre circuit per al 2012 que esperem es consolide si el dia 29 de gener del 2012 els agrada a la majoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada