Marató de Castelló.

Cronica de Carles Siscar Bay.

II Marató Internacional Ciutat de Castelló 2011.
Campionat d'Espanya de Marató RFEA.
Carles Castillejo i Vanesa Veiga, nous campions d'Espanya, han aconseguit la marca mínima per a participar en els Jocs Olímpics de Londres 2012
La prova oferia un nivell esportiu astronòmic, sens dubte el millor dels últims anys doncs els campions d'Espanya a títol individual es classificaven automàticament per als Jocs Olímpics de Londres 2012, com així van aconseguir Carles Castillejo, Vanesa Veiga i Beatriz Ros, els qui van aconseguir el requisit indispensable, baixar de 2:14:00 en homes i 2:34:00 en dones.
Amb una temperatura perfecta per a les proves de fons que rondava els 10 graus i sense gens de vent, la carrera va començar puntual a les 9:00 hores.

Carles Castillejo ha batut el rècord de la prova en finalitzar amb un temps de 2h:10:08. El kenyà David Kemboi ha finalitzat en segona posició amb 2h13:51, mentre que el tercer lloc ha sigut per a un altre espanyol, Iván Galán, amb un temps de 2h15:37.

En dones, la victòria ha sigut para Jemina Jegalat que ha invertit 2h:28:34 per a completar els 42,195 quilòmetres de la prova, també batent el *record del circuit i al seu torn, sent la millor marca femenina de l'any en territori espanyol, per segon any consecutiu, com a segona classificada Vanesa Veiga (2h32:27) campiona d'Espanya i Beatriz Ros (2h33:11) completant el podium.

En total uns 2.300 atletes van prendre l'eixida en aquesta segona edició de la Marató Internacional Ciutat de Castelló i que ha comptat amb la presència de nombrós públic animant als corredors al llarg de tot recorregut.

ELS TRES MOSQUETERS DE PEGO EN LA MARATÓ DE CASTELLÓ 2011.

Els tres mosqueters "Athos, Porthos i Aramis" del Club Dorsal 19 van participar en aquesta II Marató de Castelló amb un bon paper i cadascú d'ells amb un objectiu diferent però els tres amb un ritme molt paregut.
Atletes participants del Club Dorsal 19: Màximo Folqués, Carlos Bay i Tony Woodall.

En primer lloc,cal destacar la marca realitzada per l'últim membre que s'ha incorporat al club, Màximo Folqués, per fer dues maratons en 15 dies: "València (27/11/11) i Castelló (11/12/11) on ha aconseguit marca personal. en aquest Pense que tenim un diamant en brut amb ganes de córrer i, si fa les coses bé, amb bons entrenaments i descans, al llarg del temps millorarà les seues pròpies  marques. Enhorabona campió i als Nadals, a descansar i recuperar-se!
( Esta com un bou)

En segon lloc, cal mencionar Tony Woodall que, per la seva personalitat i gran voluntat d'esforç, va voler acabar una marató abans d'acabar l'any i així ho va fer, superant el "flato" que li va vindre al km 35. Enhorabona campió, ara a descansar i a l'any nou a preparar la Marató de Roma 2012.
En tercer lloc, l'atleta  Carlos Bay que, per segon any consecutiu, va fer de Guia de 3h 30m i com sempre, va marcar els maratonians com un rellotge Suïs. Enhorabona, a descansar i a l'any nou a preparar la Marató de Barcelona 2012.