IN MEMORIAM

dimecres, 21 de desembre del 2011

Laura Pascual, 2ª en la Vall d'Albaida.

Tres Mitges Maratons van ser les triades per Dorsal 19 en el cap de setmana passat per a anar a córrer i despedir-se per enguany dels 21097 metres i és que  la pròxima carrera ja serà la Sant Silvestre de Pego i mentrestant disfrutarem d'un Feliç Nadal. Però saludem primer i donem les Bones Festes a tots els corredors de Dorsal 19 i afegim un Feliç Nadal a tots els “Runners”.

Se'ns acaba el 2011 i amb el se'ns marxa també el III Circuit de carreres populars de la Vall d'Albaida, circuit en què hem participat per primera vegada i amb gran satisfacció.
Participar en un circuit de carreres és sempre una labor complicada perquè a més d'intentar estar en forma durant alguns mesos cal obligar-se a acudir a moltes carreres ja establides i en unes dates fixes. Encara que parega fàcil no ho és posat que els imprevistos ens sorgixen per on menys t'els esperes, refredats, baixa forma física, altres carreres, bodes, comunions i una llista que es va fent llarga i que els nostres corredors coneixen molt bé.

Però com sempre intentem complir, en la Vall d'Albaida hem disfrutat de carreres en pobles que no coneixíem i hem aprofitat la carrera a peu per a conéixer una part de la nostra Comunitat que ens era desconeguda.
La Vall d'Albaida rep el seu nom perquè esta formada pel riu Albaida que dóna el seu nom al primer poble pel qual passa el riu, el poble d'Albaida.
Dels seus 34 pobles nosaltres hem acudit només a 13 però ja tenim una idea molt aproximada de com és i els nostres corredors ens podran contar com és la seua orografia ja que la coneixen a la perfecció i qui s'an recordara perfectament és Laura Pascual perquè a participat en 12 de les seues carreres i ha aconseguit el 2n lloc en la categoria Senior Femení.

La seua competició va començar allà pel mes de juliol per a ser exactes el dia 30 i a Montaverner amb un quart puesto que va mantindre en Castello de Rugat i la Pobla de Duc, en la Font Freda ja va ascendir al tercer lloc i es quedá allí en Agullent i Bocairent, a Quatretonda va tornar a pujar un altre escaló i se situá en el segon lloc que abandona en Luxent per a pujar a lo mes alt del caixó i aconseguir un triomf que premia tot un estiu de durs i llargs entrenaments, després van vindre els segons llocs d'Albaida i l'Olleria i el descans de Benicadell on va ser quarta i per ultim el segon lloc a Ontinyent que posa punt final a un circuit que ha corregut en progressió i que ha culminat amb este gran segon lloc  que ens ompli d'alegria a tots els corredors de Dorsal 19. ENHORABONA LAURA.

Però el cap de setmana passat també va estar la Mitja de Paiporta-Picanya, tot un clàssic per al nostre club i fins allí es van desplaçar alguns dels nostres corredors, tots maratonians que continuen disfrutant d'eixe estat de forma que van aconseguir en l'entrenament de la Marató, un estat de forma que els permet participar en mitges maratons sense cap problema.
Resumint un cap de setmana que ens pot resumir com ha sigut este 2011.