IN MEMORIAM

divendres, 10 de febrer del 2012

Pegolins en Pego.


Quan acudim a una carrera i la II Mitja Marató “Vila de Pego” ho va ser podem comprovar que hi ha tres classes de corredors, els que participen, els que organitzen i els que miren. Però saludem primer a tots els que van participar de alguna manera en la II Mitja Marató “Vila de Pego”.

A tots hem de donar les gràcies, als que van participar per haver confiat en Dorsal 19, als que van organitzar perquè van deixar per un dia de córrer i als que van mirar per que amb el seu alé van animar als que van participar i als que van organitzar.

Un bon dia el que vam passar el 29 de gener i inclús més si mirem la quantitat de pegolins que es van atrevir amb una Mitja Marató, cal recordar perquè a vegades ens oblidem que un deu mil esta considerada com una carrera de fons així que ara estem parlant de pegolins que es van atrevir amb el doble.
He pogut comptar a 21 encara que és fàcil que algun se m'escape si fóra així espere que em perdone.

Dels 21 tres són dones, 8 de Dorsal 19, 1 del Cametes Spat, 1 del Sense Pressa i 11 independents. Tots posseïxen quelcom en comú que són uns enamorats de la carrera a peu i que són de Pego, l'haver nascut a Pego és només una circumstància que no van poder triar però córrer la II Mitja Marató “Vila de Pego” és un acte voluntari i per tant conscient per al que es van haver de preparar durant mesos i en ell que van posar molt d'esforç, molt de sacrifici i moltíssima il·lusió pel qual els donem una altra vegada moltíssimes gràcies.

Quan recordem com va ser la II Mitja Marató “Vila de Pego”, hauríem de començar a ballar, però, trist és dir-ho, la majoria de les vegades permetem que alguna favada, alguna picadura insignificant de mosquit, ens torne curts de vista i ens impedisca percebre la presència de l'èxit.

Dic açò amb un poc de llàstima, no amb cinisme. Tots sabem com els mosquits poden espatlar una festa i com no un magnífic son.

Tot ha funcionat de meravella la carrera ha sigut meravellosa, excepte una cosa: el mosquit! Tots nosaltres podríem comptar centenars d'incidents d'este tipus. Donades la complexitat i contingència de la nostra vida diària, algun tipus de mosquits es fa sempre present. Sempre hi ha un poc de pluja en cada desfilada, alguna irritació quasi en cada situació de la vida i algun element que desafia a la pura felicitat quasi en cada moment de l'existència. 

Rares vegades ens arriba l'alegria pura, lliure de tota ombra. En la nostra vida mai experimentem un moment de clara i pura alegria. Tot ens arriba envoltat en ombra, com amb un mosquit en el picnic.
Així doncs, no és sempre fàcil ballar, inclús en la clara presència de la felicitat. Les picadures de mosquits poden causar-nos la pèrdua de la perspectiva, la pèrdua d'assaborir eixa gran carrera que hem organitzat, inclús enfront d'alguna irritació menor.

Una irritació menor pot fer-nos perdre de vista la bona labor que hem realitzat en la II Mitja Marató “Vila de Pego”.
I, no obstant això, el desafiament de la III Mitja Marató “Vila de Pego” permaneix, repte important i saludable: No consistim que les picadures de mosquit ens ceguen de manera que no percebem la presència de les coses ben fetes!

Però eixa III Mitja Marató “Vila de Pego” no ve a nosaltres fàcilment; cal demanar-la fervorosament. Els mosquits faran acte de presència, de forma indefectible, en cada picnic de la nostra vida. És un fet indiscutible. El repte consistix en no perdre de vista la presència més àmplia del que ens agrada fer a causa de les irritacions menors, insignificants.

La III Mitja Marató “Vila de Pego” ens espera el 27 de gener del 2013.

PEGOLINS EN LA II MITJA MARATO "VILA DE PEGO"

COMPANY PUIG, PASCUAL          1:25:50
FOLQUES LORENTE, MAXIMO      1:28:12
SALA FERRER, CARMEN               1:29:16
MENGUAL MOLL, CARLOS            1:30:38
FRANQUEZA ROBLES, VICENT.    1:32:19.
VIDAL BAÑULS, CARMELO           1:33:11
SISCAR PASTOR, CARLOS            1:35:34
SERVER COSTA, FREDERIC          1:38:15
SASTRE SENDRA, JOSE PASCUAL        1:39:00.
MOLL SANCHIS, FRANCISCO               1:41:50
BAÑULS ORTOLA, CARLOS                    1:41:55.
PASCUAL ESCRIVA, JUAN ANTONIO    1:42:42.
PEREZ JUAN DE DIOS, FERNANDO      1:44:21.          
PASCUAL PASCUAL, LAURA                  1:44:21.
SISCAR GONZÁLEZ, GUILLERMO          1:47:36.
MORERA DOMINGUIS, JUAN PASCUAL  1:48:21.
BRIONES MENGUAL, REME                     1:49:24
ALEMANY SENDRA, RAMON                    1:57:30
FOLQUÉS I NADAL, JOAN                         2:06:08
FOLQUES I NADAL, PAU                           2:08:35
SENDRA ALCINA, TINO                            2:08:36

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada