IN MEMORIAM

dijous, 5 de febrer del 2015

Fred per fora i calor per dins

     En un dia en què Espanya sencera esta patint una onada de fred intens, amb nevades i gelades de gran intensitat, nosaltres ens disposem a realitzar el nostre test VAMEVAL amb una temperatura que rondara els 3 o 4 graus, o siga amb molt de fred.


     I, ja vos dic jo que els resultats no seran molt bons ja que el nostre organisme utilitzara molta energia per a mantindre'ns calents i ens la llevara de les cames. Però necessitem un punt de referència per a començar a entrenar.
     És complicat decidir com ens haurem d'equipar per a realitzar el test i combatre el fred encara que el millor és començar abrigats i intentar cobrir-nos bé l'entrada d'aire en els nostres pulmons i que ens isca el millor possible.
     Este fred ens obligara a haver de tornar a realitzar el test a principi de març per a tindre una confirmació del nostre estat de forma i poder realitzar els canvis en l'entrenament ja amb les vistes posades en la Volta a la Marina.
     El fred que sentirem el veurem en l'alé dels corredors de Dorsal 19 al respirar mentres corren embolicats en forros polars, gorros i guants, però que és el fred? No és el fred l'absència de calor, i els corredors de Dorsal 19 no tenen el cor calent, no són el corredors de Dorsal 19 fogosos, no els bull la sang als corredors de Dorsal 19 quan estan darrere d'una línia d'eixida, no se'ls escalda l'ànima quan no aconseguixen els seus propòsits, llavors si els corredors de Dorsal 19 estan sempre tan acalorats que els importa el fred que ve de fora.

     Fred per fora i calor per dins és el que anem hi ha tindre en el test VAMEVAL, que més ens dóna que el termòmetre diga que fa fred si dins de nosaltres crema un foc cada vegada que ens posem la roba i les sabatilles per a córrer, clar que farà fred per a això estem a l'hivern però és un fred que no penetrara en el nostre anime sobretot sabent que ens podrem recuperar amb eixes coques escaldades que ens preparara Armando i que serviran per a acabar una nit molt calenta.

     Però a pesar de tot els gin-tonics amb gel i la cervesa bé fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada