IN MEMORIAM

dilluns, 25 de juliol del 2016

Estem ben representats.

Encara que puga paréixer el contrari les carreres no paren i els nostres triomfs tampoc, Máximo, Carmen i Tania no paren setmana després de setmana d'arreplegar trofeus en infinitat de carreres, el podium de moltes carreres continuen acollint als nostres corredors. Que no apareguen en este blog és només símptoma de falta de rapidesa per part de qui maneja el blog, i veu com és desbordat per la rapidesa del whatsapp, el facebook i el twitter.

Tenim la sort de tindre a corredors guanyadors en Dorsal 19, corredors que pugen contínuament al podium per a arreplegar el premi per haver realitzat una bona carrera i que fan que Dorsal 19 es nomene en les carreres.
Tots, d'alguna manera, en el moment que formem part d'un club estem cridats a representar-lo, sobretot en les carreres a les què acudim, pugem o no al podi. Quan ja siga Carmen, Tania o Máximo els que pugen al podi no sols els estan premiant per la seua carrera sinó que també són la imatge de Dorsal 19, són la part més visible de tot un club i això amb porta molta responsabilitat.

Ells i tots nosaltres quan ens posem la camiseta de Dorsal 19 no som un corredor qualssevol, no ens distingim dels altres corredors ni per la camiseta que portem, ni pel lloc a què representem, ni per les nostres marques, ni per ser distints.
Ells i tots nosaltres, en efecte, no som especials, ni utilitzem sistemes d'entrenament diferents, ni portem un gènere de vida distint. El nostre club no ha sigut inventat gràcies al talent d'hòmens estudiosos, és un club de corredors normal. I cada un dels seus membres és la imatge de tots.
A Dorsal 19 li agrada la carrera a peu, ama córrer i disfruta corrent, això és el que hem de transmetre als altres corredors, pugem o no al podi. Per això estem ben representats quan pugen al podi, ja que a Tania, Máximo i Carmen els agrada la carrera a peu, amen córrer i disfruten corrent. I ho transmeten a tots els que estan al seu voltant.

El Burgo d'Osma, club mes nombrós.
Tots els altres també tenim un important paper que exercir, tots estem cridats a  ser la imatge de Dorsal 19, a transmetre el nostre afecte per la carrera a peu, a recolzar i aconsellar als altres corredors; en definitiva, tots necessitem a tots per a mantindre la bona imatge de Dorsal 19 allí on el representem.
També hi ha la part negativa cada vegada que algun de nosaltres no es comporta amb és degut, cada vegada que algun de nosaltres realitza una acció no del tot honesta també taca a la resta de Dorsal 19, ja que no sols es veu la bona imatge sinó que també transmetem la roïna.
D'ací, la importància dels nostres corredors més significatius, dels que setmana després de setmana es pugen a un podi a transmetre tots els valors de Dorsal 19 i que d'alguna manera també ens obliguen a tots els altres a transmetre.
El meu desig en esta entrada és per a ells, però també per a tots els altres; que somrigueu, que sigueu amables, que vos mostreu interessats pels altres corredors, que vos comporteu correctament, i així, la vostra forma de ser i els vostres valors es transmetran i açò farà que ho facen també els de Dorsal 19. 

Recorda: Que la teua forma d'entendre la carrera a peu, la teua afició a córrer, si no la compartixes, no servirà de res; els teus valors com a corredor, no és perquè els amagues davall del llit o en l'armari dels teus egoismes, és perquè en definitiva, unint-se a tots els altres que els agrada córrer se sume a la gran massa de corredors.
Tu, dorsalero, eres important i vaja que sí ho eres! I tots esperem molt de tu. Compartix la teua afició i veuràs com disfrutes més corrent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada