IN MEMORIAM

dissabte, 2 de juliol del 2016

Les dates del “III Open summer circuit training”

El “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 ja te'ls dates concretades per a la celebració dels seues etapes, per la qual cosa ja podem anar marcant en la nostra agenda o posant els alertes en el nostre mòbil perquè no se'ns oblide. 

Este calendari no és un simple recordatori. No és per a copiar-ho o guardar-ho en un lloc i oblidar-ho. No és simplement unes dates en el nostre estiu.
Este calendari pot ser un compromís amb el tu mateix, amb la teua família, amb els teus amics, amb el teu club, i amb tots aquells amb què compartixes la teua afició per la carrera a peu si a si ho desitges. Viu el “III Open summer circuit training” de Dorsal 19 i compartix estos entrenaments i d'esta manera l'estiu serà mes entretingut.
No podem deixar de mencionar un defecte que ara com ara pul·lula en la majoria dels corredors populars i que en molts casos, fa estèril el treball de molts entrenaments. És pren consciència de la nostra forma física, és tracen objectius i metes magnifiques, però falta la constància i no per falta de capacitat o de compromís, sinó per falta de mètode.
Com a corredors tendim a pensar que els nostres entrenaments passats supliran el que no podem entrenar ara. I açò és cert. El nostre estat de forma de fa uns mesos suplirà en part la falta de l'entrenament que deixem de realitzar este estiu… clar que després que hàgem posat tots els mitjans a la nostra disposició, després que hàgem esgotat tots els nostres energies, després, en fi, que hàgem entrenat amb orde. No ens falta l'entusiasme, no ens falten els energies, però a vegades acusem un cert desorde en el nostre actuar. Tenim molt bones intencions, però som poc eficaçs a dur a terme les nostres determinacions i tot perquè no pensem els nostres carreres amb un programa, una guia i un calendari. És a dir, no pensem amb eficàcia.

Ho sabem: tots som gent ocupada: el treball diari, els amics i la família que exigix de nosaltres tantes energies i tant de temps, els compromisos d'última hora, tot això, Ens deixa temps per a complir amb el nostre calendari de carreres? Hem d'aprofitar amb avarícia tot el temps disponible. I aprofitar-ho amb avarícia és aprofitar-ho amb eficàcia: fer mes en menys temps, fer i deixar de fer. Moltes vegades no administrem be el temps i el que podem fer en mitja hora ho fem en dos hores.
Una anàlisi detallada de l'ús i administració del nostre temps ens portarà a traçar un programa, una guia i un calendari per a dur a terme els accions que ens vam proposar per a l'estiu.
I que no ens faça por revisar mensualment el programa i veure la forma en què ens estem acostant (o allunyant!) dels fiques que ens havíem proposat. No hi hi ha cosa pitjor que la derrota pactada amb la indolència, el descuit i la falta de treball sistemàtic i programat.

En fi, este és el nostre calendari d'activitats d'este estiu o el que és el mateix els dates dels etapes del “III Open summer circuit training” de Dorsal 19, ara només has d'afegir totes els carreres en què penses participar i tindràs un estiu ple de molts quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada