IN MEMORIAM

divendres, 21 de març del 2008

Primer llarg de la temporada


Tot esta preparat per al Domingo, a les huit del matí en les pistes, els vestidors estaran oberts abans i despres per a tot el que els vullga utilitzar.



El primer llarg es posarà en marxa esta vegada amb 12 km, s'han eliminat els altres dos circuits per a així donar oportunitat a tots, i així poder anar augmentant la distància segons vagen passant les setmanes.



El ritme sera tranquil a fi que tots puguem xarrar, sense quedar-nos sense aire, intentarem evitar les conversacions complicades com les relacionades amb la política, ja siga local, nacional o internacional, les relacionades amb els efectes dels rajos gamma sobre les palometes o els corredors de fons així com les relacionades amb les relacions sexuals dels caragols, així com qualsevol tema que ens puga deixar sense aire.

En el circuit que veieu en la foto hi haurà un avituallament en l'encreuament amb el carril bici en la carretera de Dénia, aproximadament en el km 5, 450.




Despres a les nou i mitja ens reunirem en el Bar Balbino, a fi de realitzar un esmorzar.

2 comentaris:

  1. Enhorabona al blogger per la iniciativa. D'aquí a un temps segur que es converteix en una eina útil i entretinguda per a tots i totes.
    Com a comentaris en positiu, i per tal de que siga més i més consultada per tots els companys i companyes, indique els següents:
    1. Excel·lents els comentantaris del blogger sobre les alternatives de carreres futures (Dènia, etc.), però es pot fer un enllaç a les webs que porten info d'aquestes competicions.
    2. Un llistat de membres del club, nom i congnoms sense més dades confidencials pot ser seria un estimul per a captar nous membres (familiars, coneguts, etc). Però, tampoc sé si pretenem captar més socis o no.
    3. Poc a poc supose que l'omplirem de continguts entre tots i totes, i per tant no cal fer-ho tot el primer dia. Així que la cosa va be, Vicent.
    4. Si de cas, per donar-li difussió al blog, hi ha algunes webs locals que estime no posarien problemes per indexar este blog, com pegodigital.com, pegocomercial.com, pego.org

    Per acabar, ens veiem diumenge a les 8h en un dia espere assollejat com el de hui.
    Joan-Carles Cambrils

    ResponElimina
  2. Jo continue pensant que ens fa falta un himne per a cantar en els sopars i esmorzars de germanor. Crec que hauríem d'obrir un debat per a triar música i lletra. Tal volta podría escomençar amb alguna cosa així com "perrea, perrea...."

    Ens veiem el diumenge

    Ferran Mas

    ResponElimina