IN MEMORIAM

dijous, 27 de març del 2008

5 - 6 de Abril, moltes carreres.

Els corredors populars solem participar en moltes carreres durant l'any, i perquè siga així, hem de cuidar-nos, hi ha un sistema que utilitze quasi sempre, i és el de quan es dóna l'eixida de la carrera en què participaré no pense en la linia de meta sinó en la linia d'eixida de la carrera de la setmana que ve, açò em permet guardar-me un poc, reservar forces.
Per als que correrem este cap de setmana, deuríem de pensar en la linia d'eixida de les següents carreres que se celebraren el dissabte 5 d'abril i el diumenge 6 d'abril, per si ens abellix alguna.
Dissabte 5 d'abril.
Tenim dos carreres que considere les mas interessants, una seria un gran fons i una altra una mitja marató.
Gran Fons de Puçol.És una gran carrera, sobre una distància de 15 km, completament plans si no fa vent és molt ràpida, cal baixar a la platja i fer alguns Km pel seu passeig marítim, perfecta per a anar agafant fons, la seua bona organització ens garantix que no tindrem problemes en el circuit així com el mesurament dels km , sol tindre molt bon ambient i al ser la primera carrera del circuit diputació de València, un altre dia parlarem dels circuits de carreres, té assegurat la competividad i els ritmes practicament a límit de la majoria de corredors que segur no es guardaren res per a la setmana que ve.
http://www.carreraspopulares.com.es/carreras/puzol/


I Mitja Marató de la Valldigna.
Com veieu és una carrera nova, però els que fa anys que correm recordem un gran fons que practicament té el mateix recorregut.
L a eixida i meta estan a Simat de la Valldigna, davant de l'entrada del Reial Moñasterio de Santa Maria de la Valldigna, i passa per Tavernes de la Valldigna, Benifairó de la Valldigna, la qual cosa sempre fa que estos circuits siguen entretinguts i divertits.
Al ser la primera edició poc mes podem dir, però el club La Llebre és una garantia que tot eixirà bé.
http://www.lavalldigna.es/


De les carreres del Diumenge cal destacar dos: Segorbe i Elx.


La Mitja de Segorb.

Es de les que jo denominaria de les dures, però en canvi té a favor seu que el circuit és molt bonic, es passa per algunes pinnades que ens fan oblidar el que costa arribar fins a elles, a mes tenim una bella ciutat que visitar, és una carrera per a disfrutar corrent sense voler que ens servisca de prova o test, perquè el circuit no és l'idoni.
http://www.clubsaltamontes.com/



La Mitja d'Elx.
La XXXVI edició de La Mitjana d'Elx, ja ens diu que estem segurament davant de la mas vella mig d'Espanya, i no s'arriba a esta quantitat d'edicions per casualitat, gran organització, el seu bon circuit, homologat, és ideal per a córrer ràpid, molts de nosaltres hem triat Elx per a aconseguir les nostres marques personals, ja que si et recuperes bé de la Marató de València, a Elx inclús pots aprofitar el fons que tens.

Per als acompanyants esta molt bé, primer que al donar tres voltes al circuit veuen molt la carrera i segon perquè si volen fer turisme Elx ens dóna molts llocs que visitar. El seu circuit no és bonic, és tot per ciutat però és molt ràpid, en fi una Mitja per a intentar la marca personal o una marca interessant.
http://www.atletismodecatlon.com/
En fi penseu este diumenge si vos interesa alguna del diumenge que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada