IN MEMORIAM

dijous, 20 de març del 2008

Ultim cap de semana de Març



Resultats dels nostres corredors el passat cap de setmana.


Mitja Marató de Palma de Mallorca:

Carlos Siscar Bay 1 h. 21 m.


Mitja Marató de l'Ejido:
Carmen Sala 1 h. 24 m.
Vicent Sala 1 h. 33 m.


II Cursa Magdalena. Penyta Roja. Castello.
David Camps Sendra 3 h. 10 m.


El pròxim cap de setmana en què hi ha carreres sera el del 30 de març, i haurem de triar entre dos bones carreres, Riba-roja i Dénia.
Triar entre les dos sera un treball complicat, perquè si una és plana i esta prop de casa l'altra és dura i es troba lluny.
Com podeu endevinar la que esta prop és Dénia i la que es troba lluny Riba-roja, però les dos tenen el suficient al·licient per a decidir-nos per una d'elles, però que avantatges presenten cada una d'elles,? comencem per Dénia.
Dénia es troba a uns pocs quilòmetres de casa, tindrem un circuit pla que ens facilitara les coses per a córrer ràpid i aprofitar tambe que és una bona ocasió per a anar entrant en contacte amb el Circuit de la Marina, que començara el pròxim mes, i començar a veure a tots els corredors de la Marina amb què ens haurem de relacionar durant els pròxims 3 mesos.
Però en canvi Riba-roja ens presenta una Mitja Marathon amb un circuit dels denominats durs però amb uns atractius que no cal oblidar, tenim un ambient increïble, la majoria de corredors de València estaran allí i junt amb ells tindrem a corredors d'elit que ens recordaran que en este circuit es pot córrer ràpid, com a sera la presència del guanyador de l'any passat que realitza una marca d'1 h. 1 m. i qui conega el circuit sabrà el que cal córrer a Riba-roja per a realitzar eixa marca, en dones córrer en 1 h 12 m. és córrer molt i per a realitzar eixes marques cal ser un bon corredor, així que si volem ambient atlètic Riba-roja seria la nostra carrera, cal dir que esta homologada, la qual cosa significa que sera llarga, en les homologades els quilòmetres costen molt de passar.
En fi un altre assumpte a tindre en compte es la inscripció, a Riba-roja costara 12 € i a Dénia 10 € així que per la part econòmica esta la cosa igualada.
Només ens queda decidir entre una de les dos i a córrer.


Però que passa si no volem córrer en asfalt i ens agrada la muntanya o ens agrada caminar, perquè que en Oliva tenim una carrera o marxa interessant, a saber el diumenge 30 es correrà una carrera de muntanya de 30 km i junt amb esta una marxa senderista de 17 km. És una opcio a tindre en compte sobretot per a David que segur que no fallara, ja que és dels pocs corredors de muntanya que de moment tenim, però si algú vol caminar és també una bona opció, els 17 km no són massa i sempre estarem prop de casa, com veieu és impossible que el diumenge 30 ens quedem a casa.
Ja se que només tenim dos corredors de muntanya però és un sector que cal animar i dir només que en la Vall d'Uxo hi ha una altra carrera de muntanya esta vegada en la modalitat d'ascencion, la Pujada a la Pipa de només 13 km. Però pareix que es dura, en fi per a David i Ximo són dos opcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada