IN MEMORIAM

dilluns, 24 de març del 2008

Temporada 07 - 08 de Marato. 1º Part.





Quan fem balanç d'una temporada i esta és de marató, és molt senzill fer el resum i traure conclusions, en primer lloc el resultat sempre deuria ser d'un gran èxit ja que enfrontar-se al repte de córrer una marató i acabar-la ja es pot considerar que la temporada ha anat bé.
Si açò ho ha realitzat mes d'una persona ja podríem elevar el nivell a molt bona i si han sigut diversos els corredors que han fet marca personal es podria elevar inclús mes el nivell i col·locar-la com una temporada extraordinària, però si a més tenim a diversos corredors que s'han iniciat en el món de la marató i han arribat a meta ja se la podria denominar de temporada històrica.
Com veieu ja estaria el balanç acabat només faltaria posar els noms i les marques. Però seria massa fàcil i li llevaria emoció.
El nostre club des de sempre ha sigut de corredors de marató, el mateix nom de l'associació que li dóna cobertura, Dorsal 19, posa ja el toc definitiu al seu principal característica, LA MARATÓ.
Així que es podria dir que la marató és la nostra raó de ser, i queda demostrat en esta temporada amb un total de 24 participacions en la nostra distància, açò significa que en 24 ocasions els nostres corredors han afrontat els 42195 m. per a poder disfrutar de la marató durant 1012,680 metres que són 1012 quilòmetres i pico, com tots nosaltres ja sabem la marató mes que una carrera és una experiència i seria per a mi molt difícil escriure sobre les 24 experiències, totes elles diferents.
Però bo, alguna cosa cal dir, i començarem pels NOVELLS, de moment donar-los la benvinguda i l'enhorabona per haver pres esta decisió, esta temporada tenim a dos:
Fernando Vicens i Toni Server.


Fernando Vicens.
Li costa, intentá el 25 de novembre a Benidorm començar, i no va poder ser, va haver d'esperar al 17 de febrer a València per a poder creuar la meta i ho va fer amb bona marca, baixar de 5 minuts el quilòmetre és córrer, a Benidorm és possible que tinguera massa ganes, el que es va convertir en un ritme un poc ràpid per a ser el seu primer marató, a València ja tènia la lliçó apresa, controla millor i el seu ritme mes tranquil li porta a creuar per primera vegada els 42195 metres, i no serà la ultima perquè la seua mentalitat de corredor a qui no li molesta devorar quilòmetres farà dell un gran corredor de marató.


Toni Server.
És un cas diferent, són molts els anys que porta corrent i ha sabut esperar, cal recordar que "la marató és l'art de saber esperar" , i quan s'ha trobat amb la confiança suficient per a afrontar el repte, es va posar mà a l'obra i a València el 17 de febrer a les 9 del matí va començar per a el una aventura que esperem que dure molts anys, enguany ha sigut la seua marató de supervivència i va complir en sobres i els numeros que va veure en el crono en la meta seran el punt d'eixida per al seu vinent marató.

Acabar dient que l'important en una primera marató és acabar bé i tindre un bon record per a així poder continuar pensant a córrer una altra marató, i els nostres dos novells ho han complit i en la temporada que ve, sense cap dubte, quan ja no seran novells i vullguen córrer mes ràpid, és quan realment la marató és convertira en una gran aventura.

La setmana que ve continuarem amb la segona part, la dels ASSAONATS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada