IN MEMORIAM

dissabte, 27 de juny del 2009

ELS DEURES PER A ESTE ESTIU.

Molts de vosaltres estareu ja pensant en les vacacions, perquè esteu observant que el dia 5 De Juliol es farà el menjar de fi de temporada i podeu arribar a pensar que el curs ja s'ha acabat, i serà veritat, ens n'anem de vacacions però en este Club som molt aplicats i com a bons estudiants tindrem deures que fer este estiu, abans d'anar-vos-en de vacacions haureu de fer una ullada a la pissarra i veure les gràfiques que teniu davant, estos seran els nostres deures.

El dia 16 d'agost veurem si hem sigut aplicats este estiu, els temps de pas que estareu mirant dins de poc seran els que ens donaran l'aprovat alt, podríem dir que corrent en Setaigües amb estos parcials tindrem un notable, a partir d'ací anirem a per nota o tindrem un aprovat, cal dir que estos parcials són els que realitza l'any passat Ferran Mas, van hi ha ser el meu punt de referència, estudiar-los, mireu els desnivells, els ritmes que s'ha de seguir per a poder acabar amb eixe temps final, les tàctiques a realitzar poden ser molt diferents però el resultat final es deu acostar al què realitza Mas.
Hi ha un dubte que haurem d'aclarir, si el temps és el del tir d'eixida o és des del seu pas per la línia d'eixida, ja ho aclarirem.
U pot estar a favor o en contra de les tasques o deures. Si s'està en contra, el meu consell és plantejar-s'ho amb bona lluna i relaxar-se per a descansar este estiu. Si s'està a favor, invite a pensar un poquet sobre què és el que suposen estos deures i com podem incloure'ls en les nostres rutines i entrenaments este estiu.

En l'esport popular i sobretot en la carrera a peu la competició és contra nosaltres mateixos però som molt pocs els que ho comprenem.

1 comentari:

  1. HOLA BAY. EL PROPER DIUMENGE 5 DE JULIOL HI ANIRE AL SPA I DINAR. COMPTA AMB MI. CARLOS BAY.
    FES ACTIVITATS AMB HORARI. FINS EL DISSABTE APUNTAM A XERESA

    ResponElimina