IN MEMORIAM

dimarts, 23 de juny del 2009

SANDRA FRAU I DARIO IVARS ELS MILLORS EN LA VOLTA A LA MARINA.

Si bé la Volta a la Marina ja és història i que també ho són els seus resultats cal tindre present que quan recordem la XIII Volta a Peu a la Marina Alta de l'any 2009, caldrà saber que el nostre millor corredor, sens dubte va ser Dario Ivars, però si mirem un poc mes nos en adonarem que va ser en les categories menors on vam tindre els nostres èxits mes espectaculars, de tots els corredors de Pego només dos dones han aconseguit guanyar en alguna carrera, Carmen Sala ho va fer a Pedreguer però hi va ser Sandra Frau Garcia qui millor ens representa en el 2009 en la Volta a la Marina perquè guanya en Xabia i Ondara, quede segona en el Verger i Benissa i queda tercera a Pedreguer, com podeu comprovar Sandra va ser la nostra millor representant.
Però van ser més corredors els que van aconseguir algun trofeu a tots ells des d'ací una felicitació i l'enhorabona, ací estan els seus noms.

PEDREGUER.

3

FRAU GARCIA, SANDRA




VERGER

2

FRAU GARCIA, SANDRA

TEULADA

3

VICENS PONS, JÚLIA

XABIA

1

FRAU GARCIA, SANDRA

2

PONS CARDONA, JOANA

3

VICENS PONS, JÚLIA

GATA

2

VICENS PONS, JÚLIA

3

FILLOL SISCAR, PABLO

ONDARA

1

FRAU GARCIA, SANDRA

2

PONS CARDONA, JOANA

2

FILLOL SISCAR, PABLO

JESUS POBRE

2

PONS CARDONA, JOANA

3

VICENS PONS, JULIA

BENISSA

2

FRAU GARCIA, SANDRA

3

PONS CARDONA, JOANA


Només una cosa mes per a acabar estes nou setmanes, és possible que alguns de nosaltres hàgem tingut la desagradable experiència de patir una ruptura en una extremitat, i la posterior escaiola, probablement ens vam deure portar una sorpresa en el moment en què ens la vam llevar. Conforme avançava el període d'immobilització, anàvem notant una major folgança en l'escaiola, que pensàvem que es tractava d'un reblaniment de l'escaiola. Però no, l'esglai ens el portem al veure que és el braç o la cama els que han reduït sensiblement el seu grandària, i s'engrandix la diferència al comparar-lo amb el membre sa.
Després vam passar a la pesadesa de la rehabilitació: recuperar plenament l'extremitat costa temps –més que el període d'immobilització generalment- i, sobretot, esforç pacient. El que açò posa en evidència és que el cos humà precisa de l'esforç continu; en cas contrari, s'atrofia.
Ara que ja s'ha acabat la XIII Volta a Peu a la Marina Alta hauríem de continuar eixint a córrer i entrenant perquè en cas contrari els nostres músculs que estan ja preparats per a córrer se'ns tornaran a atrofiar i d'ací a uns mesos quan decidim posar-nos les sabatilles una altra vegada haurem de començar de zero i ens tornarà a costar, tornarem a tindre adoloriments.

CONTINUEM CORRENT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada