IN MEMORIAM

dimarts, 2 de juny del 2009

GATA UN PASSET MES.

Tots els corredors de Pego coneixem el carril bici i la recta de la carretera de Dénia, són cinc quilòmetres completament rectes en els que res mes eixir de les revoltes de Racons ja divisem a la llunyania el campanar de Pego. 
Quasi tots nosaltres davant de tan llarguíssima recta alguna vegada hem tingut la sensació que és terriblement llarga, que creus que no s'acabara mai.
I llavors et comences a donar pressa. Cada vegada que alces la vista, veus que el carril bici no es fa més curt sinó tot al contrari. I t'esforces més encara, comences a tindre por de no poder arribar, al final estes sense alé. I la carretera continua estant per davant.
Així no es deu afrontar eixa llarga recta.
El mateix ens succeïx amb la Volta a Peu a la Marina, veiem davant de nosaltres nou carreres, nou setmanes per davant, - ara ja són menys -, i ens comencem a aclaparar, acabem una i mirem cap avant i ací hi ha una altra i una altra, nos fa la impressió que no s'acabara mai.
El mateix ens succeïx amb la Marató, veiem davant de nosaltres una quantitat llarguíssima de quilòmetres i ens espantem, no veiem mai el final, ens solem posar nerviosos, ens esforcem amb els entrenaments però cada vegada que mirem els 42 quilòmetres veiem davant de nosaltres una aventura impossible.
Mai s'ha de pensar en tota la recta de Dénia, ni en tota la Volta a la Marina, ni en els 42 quilòmetres d'una vegada, enteneu? Només cal pensar en el pas següent, en la següent carrera, en el següent quilòmetre. 
Només en el següent.

Llavors és divertit; això és important, perquè llavors es fa bé la carrera. I així ha de ser.
De sobte ens adonem que, pas a pas, carrera a carrera, quilòmetre a quilòmetre, s'ha corregut tot. Un no es dóna compte com ha sigut, i no s'està sense alé ni cansat.
Això és l'important.


Quan afrontem reptes molt grans fem-ho lentament, però amb constància. 
Esta setmana en Gata, un poc mas prop del final, estos han sigut els nostres corredors:

IVARS DESCALS, DARIO

0:36:30

COMPANY PUIG, PASCUAL

0:38:28

LLAMBIES SENDRA, ENRIQUE

0:38:31

VICENS PASTOR, FERNANDO

0:39:31

PONS SORIANO, ALBERTO JOSE

0:41:08

SENDRA FRANQUEZ, VICENTE

0:41:11

SENDRA REIG, FERNANDO

0:41:24

MAS SISCAR, FERRAN

0:42:17

SENDRA FRANQUEZA, JOSE PASCUAL

0:44:42

ARBONA ESCRIVA, JUAN JOSE

0:44:48

CAMPS SENDRA, DAVID

0:44:53

SERVER MILLET, JUAN ANTONIO

0:45:18

PASCUAL PASCUAL, LAURA

0:46:31

MENGUAL COTS, CARLES VICENT

0:46:46

ALEMANY SENDRA, RAMON

0:52:22

ESPLUGUES BAÑULS, JOSE

0:53:23

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada